Aannemers
Aannemersbedrijf B & U Vromans-van Hal BV in
Alphen
<<=Terug naar plaats Alphen

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van aannemers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de aannemers. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen aannemers
VAannemersbedrijf B & U Vromans-van Hal BV
Uw regio
Postcode *
Straatnaam *
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving
Verwachte datum
 

privacy
Aannemersbedrijf B & U Vromans-van Hal BV
Belsebaan 13
5131PH Alphen

tel: 013-5081530

Extra informatie

Vanuit Alphen coördineren wij vele uiteenlopende projecten die uitgevoerd worden in Brabant en delen van Zeeland. De projecten van Vromans van Hal variëren van woningbouw tot bedrijfspanden en agrarische gebouwen. Tevens zijn wij gespecialiseerd in betonwerken, zoals het construeren van putten onder stallen of het zetten van kelders onder woonhuizen en bedrijfspanden.   
Aannemersbedrijf B & U Vromans-van Hal BV is ontstaan als metselbedrijf, maar in de loop van zo’n 40 jaar uitgegroeid tot volwaardig aannemersbedrijf. De vele verschillende vakmensen die inmiddels in dienst zijn van ons bedrijf zorgen ervoor dat het werk van hoge kwaliteit is. Als aannemer is Vromans van Hal een erkend leerbedrijf dat in samenwerking met scholen leerlingen opleidt tot de vakmensen van de toekomst.

Specialiteit
  • appartementen  
  • bedrijfspanden  
  • vloeren  
  • woningbouw  
  • woningen