Aannemers
Lamers Bouw BV in
Arnhem
<<=Terug naar plaats Arnhem

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van aannemers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de aannemers. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen aannemers
VLamers Bouw BV
Uw regio
Postcode *
Straatnaam *
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Oppervlakte bouw
Vergunning nodig
Omschrijving
Verwachte datum
 

privacy
Lamers Bouw BV
Conradweg 16
6827BZ Arnhem

tel: 026 4436584

Extra informatie

Introductie Lamers Bouw bv   
Lamers Bouw bv is een gerenommeerd bouwbedrijf dat al drie generaties lang, vooral werkzaam is in de woning- en utiliteitsbouwsector. Wij verrichten daarin nieuwbouw, renovatie en onderhoudswerkzaamheden en hebben op dit gebied ruime kennis en jarenlange ervaring in huis. 
 
Wij onderscheiden ons door een zeer persoonlijke aanpak, met advisering op maat, deskundigheid en een snelle werkwijze van ontwerp/kostenraming tot en met oplevering. Daar komt bij dat wij erg flexibel zijn en eventuele veranderingen tijdens de werkzaamheden zonder problemen kunnen inpassen. 
 
Wij luisteren naar uw wensen, denken mee met uw idee, geven bouwkundig advies en bieden u oplossingen op maat. Daarvan krijgt u een schriftelijke offerte. En als u akkoord gaat een officiële overeenkomst kortom alle afspraken worden vastgelegd. 
Prettig om vooraf te weten... 
 
Door onze jarenlange ervaring en know-how een vertrouwde partner voor de uitvoering van een breed scala aan bouwprojecten. 
 
Nieuwbouw 
 
U heeft plannen om te bouwen; dit kan zijn een aanbouw aan uw woning of bedrijfspand. U bent op zoek naar een bouwbedrijf dat de werkzaamheden voor u kan uitvoeren. 
Maar u wilt meer dan alleen een bouwbedrijf; u wilt een bedrijf dat tijdens het hele proces van a tot z met u meedenkt en met oplossingen komt, flexibel en servicegericht is en waar u voor 100% op aan kunt. 
 
Lamers Bouw bv kan die partner voor u zijn. 
 
Wanneer u zich bij ons meld zullen wij d.m.v. een gesprek/bezoek uw wensen inventariseren, de mogelijkheden bekijken en eventueel adviezen/suggesties doen. Hierna maken wij een voorlopige schets van het bouwplan met een globale kostenraming. 
 
Aan de hand van deze gegevens bespreken we met u de haalbaarheid en bespreken eventuele wijzigingen. Vervolgens zal er een definitief ontwerp gemaakt met de daarbij behorende offerte. Na alles schriftelijk te hebben vastgelegd zullen wij de complete uitvoering met oplevering en nazorg van het project op ons nemen.