Aannemers
G Exterkate Aannemersbedrijf BV in
Bentelo
<<=Terug naar plaats Bentelo

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van aannemers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de aannemers. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen aannemers
VG Exterkate Aannemersbedrijf BV
Uw regio
Postcode *
Straatnaam *
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Oppervlakte bouw
Vergunning nodig
Omschrijving
Verwachte datum
 

privacy
G Exterkate Aannemersbedrijf BV
Suetersweg 4/A
7497MZ Bentelo

tel: 0547-292300

Extra informatie

U heeft bouwplannen en de tekeningen liggen klaar, misschien voor een huis van uw dromen of misschien voor een aanbouw van uw bestaande woning, of voor een renovatie van uw bedrijfspand.    
Wat uw plannen ook zijn, er moeten belangrijke beslissingen genomen worden. Niet alleen financieel, maar ook op het gebied van de uitvoering. Wordt het wel zoals u voor het ogen heeft en ziet u geen zaken over het hoofd.  
 
Dan heeft u een goede partner nodig die u in dat proces begeleid. Een partner die uw plannen uitvoert zoals u dat wenst. U betrekt bij de bouw, zodat u op de hoogte bent van het proces maar niet belast wordt met onnodige zaken. Een partner die u het vertrouwen geeft dat het goed zal verlopen.  
 
Door de jaren heen hebben wij geleerd dat de beste resultaten en de grootste successen in de bouw worden bereikt door een klein team van vakmensen.  
 
Een team van mensen dat goed op elkaar is ingespeeld, dat jarenlange ervaring heeft in de bouw en staat voor kwaliteit.  
 
Deze formule kunt u terugvinden binnen onze onderneming, als klant heeft u dezelfde contactpersoon en zult u dezelfde mensen voor u aan het werk zien. Dat geeft rust en vertrouwen.  
 
Betrouwbaarheid, kwaliteit en duurzaamheid  
 
Bouwbedrijf Exterkate bestaat sinds de zeventiger jaren en is opgericht door de gebroeders Gerrit en Benny Exterkate, inmiddels runt Gerrit het bedrijf samen met zijn zoon Dennis.  
 
Het kantoor en de werkplaats zijn gevestigd in Bentelo en wij zijn met name werkzaam in de regio Overijssel, Gelderland en Drenthe.  
 
Ons bouwbedrijf bestaat uit een team van mensen dat goed op elkaar is ingespeeld en dat jarenlange ervaring heeft in de bouw. Kwaliteit en duurzaamheid, daar staan onze medewerkers voor.  
 
Nieuwe trends en ontwikkelingen volgen wij op de voet, echter deze worden alleen door ons toegepast als wij er voor de volle 100% achter kunnen staan.  
 
Uiteraard maken ook wij gebruik van onderaannemers, maar alleen als zij voldoen aan onze kwaliteitseisen, en die zijn hoog.

Specialiteit
  • Keuken  
  • Kozijnen  
  • Schilderwerk  
  • Serre  
  • Ventilatie  
  • Bouwvergunning  
  • Deuren  
  • Kantoor  
  • Ramen  
  • Trappen