Aannemers
Aannemersbedrijf Houtman in
Dedemsvaart
<<=Terug naar plaats Dedemsvaart

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van aannemers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de aannemers. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen aannemers
VAannemersbedrijf Houtman
Uw regio
Postcode *
Straatnaam *
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Oppervlakte bouw
Vergunning nodig
Omschrijving
Verwachte datum
 

privacy
Aannemersbedrijf Houtman
Hoofdvaart 107
7701 JH Dedemsvaart

tel: 0523-625000

Extra informatie

Al meer dan 60 jaar houdt Aannemersbedrijf Houtman zich bezig met bouwactiviteiten. De wortels van de bouwactiviteiten liggen in de agrarische sector. In de beginjaren werden er nog veelal standaard agrarische bedrijfsgebouwen verkocht. Het bedrijf deed haar naam eer aan, doordat de toegepaste materialen ook veelal uit hout bestonden. In de loop der jaren ontstond door wet- en regelgeving, maar veelal door individuele wensen van de opdrachtgevers, meer maatwerk. Ook veranderden de toegepaste materialen.   
De kennis en ervaring wordt heden ten dage gebruikt om u als klant goed te kunnen adviseren, maar ook te begeleiden in het hele bouwproces vanaf ontwerp tot aan het onderhoud. Houtman is voor menigeen een begrip geworden dat staat voor kwalitatief goed en degelijk werk. 
 
Bovenstaande geldt niet alleen voor gebouwen in de agrarische sector, maar ook in andere gebouwen heeft Aannemersbedrijf Houtman hetzelfde streven. Of het nu een woning, winkel, kantoor of bedrijfsloods betreft. 
 
Klanten worden persoonlijk door ons benaderd. Het opzetten van een plan om te bouwen wordt vanaf het begin begeleid. U geeft aan wat u aan wensen en eisen heeft, vervolgens gaan wij ermee aan de slag en tonen in een volgend gesprek een voorsteltekening. Na doornemen van dit ontwerp worden de aanpassingen verwerkt en ontvangt u van ons een vrijblijvende prijsopgave. Nadat u besloten heeft met ons verder te gaan, worden alle zaken geregeld om te gaan bouwen. Vanaf bouwaanvraag bij de gemeente tot en met de oplevering van uw bouwwerk staan wij voor u klaar! 
 
Met 4 mobiele torenkranen en een vrachtwagen met zelflosser in eigen beheer, kan snel en efficiënt gebouwd worden. Voor een groot deel worden de benodigde kozijnen en houtskeletbouwelementen in onze timmerwerkplaats vervaardigd. Verder hebben wij een multifunctioneel inzetbaar betonbekistingssysteem waarmee hoofdzakelijk kelders in vele vormen worden vervaardigd. 
 
Kwaliteit en veiligheid in de wijze van werken wordt extra bij ons onder de aandacht gehouden doordat wij NEN-ISO 9001;2000 en VCA** gecertificeerd zijn. 
 
Aannemersbedrijf Houtman wenst u veel plezier bij het bekijken van deze site en hopen u natuurlijk als klant te mogen ontmoeten wanneer u plannen heeft om te bouwen!

Activiteiten 
  • Agrarische bedrijfsgebouwen 
  • Utiliteitsbouw 
  • Woningbouw 
  • Renovatie en onderhoud 
  • Agrarische bouwprojectontwikkeling