Aannemers
Aannemersbedrijf Bunt in
Dodewaard
<<=Terug naar plaats Dodewaard

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van aannemers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de aannemers. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen aannemers
VAannemersbedrijf Bunt
Uw regio
Postcode *
Straatnaam *
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Oppervlakte bouw
Vergunning nodig
Omschrijving
Verwachte datum
 

privacy
Aannemersbedrijf Bunt
Matensestraat 50
6669 CJ Dodewaard

tel: 0488 745101

Extra informatie

Aannemersbedrijf Bunt, de bouwers van woon- en werkplezier   
Welkom bij bouwbedrijf Bunt. Een ervaren en gedreven bouwbedrijf gespecialiseerd in hellende dakconstructies en pannendaken. Vanuit Dodewaard realiseren wij landelijk zowel grote als kleinere projecten. Van één dak tot een grootschalig bouw- of renovatieproject van meer dan tweehonderd daken. Dankzij ons flexibele team van meer dan 40 vakmensen klaren wij ieder werk binnen de opgegeven tijd. Gezien ons modern uitgeruste materieelvloot zijn wij in staat om korte doorlooptijden te realiseren. 
 
Bunt Materieel B.V. beschikt bijvoorbeeld over eigen torenkranen verreikers en hoogwerkers. Hierdoor zijn we in staat om zelfs op lastig bereikbare plaatsen ons werk te doen. 
 
Of het nu gaat over nieuwbouw of renovatie, wij helpen u met het waarmaken van uw project. Persoonlijke betrokkenheid, vakkundig advies en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Wij komen graag naar uw locatie om te kijken wat de mogelijkheden zijn en om te komen tot een plan van aanpak. Persoonlijk betrokkenheid is bij ons belangrijk, om ervoor te zorgen dat uw op maat gemaakte project voldoet aan al uw wensen. Wij kunnen uw project van begin tot eind verzorgen. Van advies en ontwerp tot details en afwerking. Onze afdeling calculatie, werkvoorbereiding en planning. U heeft bij ons één aanspreekpunt. 
 
Dankzij onze vlakke organisatie structuur en korte lijnen ontstaat er snel duidelijkheid, in combinatie met ons flexibele team werken wij altijd voor een concurrerende prijs. We hebben inmiddels, door onze prestigieuze projecten een goede staat van dienst opgebouwd. Mede hierdoor hebben we een hoge klanttevredenheid en komen onze klanten graag bij ons terug. 
 
Wij zijn modern uitgerust en bekend met de laatste ontwikkelingen op het gebied van nieuwbouw, en renovatie, en kunnen een project volledig in eigen beheer uitvoeren.