Aannemers
Aannemersbedrijf van Dieren in
Hattem
<<=Terug naar plaats Hattem

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van aannemers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de aannemers. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen aannemers
VAannemersbedrijf van Dieren
Uw regio
Postcode *
Straatnaam *
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Oppervlakte bouw
Vergunning nodig
Omschrijving
Verwachte datum
 

privacy
Aannemersbedrijf van Dieren
De Netelhorst 7
8051 KE Hattem

tel: 038 4447607

Extra informatie

Aannemersbedrijf van Dieren in Hattem is een allround bouwbedrijf met een eigen timmerwerkplaats. Wij werken zowel voor particulieren als bedrijven in de omgeving van Hattem.   
Wij zijn gespecialiseerd in verbouw, aanbouw, renovatie en onderhoud van woningen en bedrijfsgebouwen. In onze eigen timmerwerkplaats maken wij producten, snel en vakkundig, op maat voor onze klanten. Met ons team van vakkundige medewerkers zijn wij u graag van dienst. Op deze website vind u meer informatie over onze diensten. U bent altijd welkom om contact met ons op te nemen voor meer informatie of vrijblijvend een offerte aan te vragen. 
 
Onze Kantoren 
Wij verzorgen o.a: 
 
- uitbouw van keuken of kamer 
- uitbouw erkers 
- opbouw verdieping op garage of woonhuis 
- dakkapel / dakramen 
- renovatie en onderhoud woning en bedrijfsgebouwen 
- verbouw en renovatie van badkamers 
- nieuwbouw woonhuizen / schuren / overkappingen 
- kozijnen, ramen en deuren 
- vervangen van kozijnen voor woonhuizen 
 
Aannemersbedrijf van Dieren is in 1992 opgericht door de huidige eigenaar, Geert van Dieren. Het aannemingsbedrijf werkt voor particulieren en bedrijven. Wij werken in een straal van 25 kilometer rondom Hattem. 
 
Met 6 personen werken wij elke dag met veel inzet om een goed stuk kwaliteitswerk te maken. In onze eigen timmerwerkplaats maken wij in eigen beheer kozijnen, ramen en deuren. 
 
Aan de hand van de uit te voeren werkzaamheden maken wij een duidelijke planning. Zo weet u precies wanneer de diverse werkzaamheden zullen plaatsvinden en wanneer het werk af is. Wij verzorgen vooraf een duidelijke offerte zodat u niet voor verrassingen komt te staan. 
 
Aannemersbedrijf van Dieren werkt met vaste onderaannemers voor stucwerk, voegwerk, tegelwerk en installatiewerk en staat zo garant voor de kwaliteit van het door ons geleverde werk. 
 
Tevreden klanten zijn voor ons het belangrijkste, zij zijn het juiste visitekaartje voor ons bedrijf. U bent dan ook altijd welkom om contact met ons op te nemen, of om vrijblijvend een offerte aan te vragen. 
 
 
Wat Wij Doen 
 
Aannemersbedrijf van Dieren in Hattem is gespecialiseerd in aanbouw en renovatie van woningen en bedrijfspanden. Maar ook voor nieuwbouw kunt u bij ons terecht. Wij werken zowel voor bedrijven als particulieren in de omgeving van Hattem. Met 6 personen werken wij elke dag met veel inzet om een goed stuk kwaliteitswerk aan onze klant te bieden. 
 
One of our Vechiles 
 
Onze werkzaamheden bestaan o.a uit 
 
- Plaatsen van dakkapellen 
- uitbouw van keuken of kamers 
- Zolderverbouwing voor slaapkamer of kantoor aan huis 
- opbouw van een verdieping op garage of woonhuis 
- renovatie en onderhoud aan woning en bedrijfsgebouwen 
- verbouw of renovatie van badkamers 
- nieuwbouw woonhuizen 
- nieuwbouw schuren en overkappingen 
- uitbouw van erkers 
- vervangen van kozijnen voor woonhuizen 
 
Voor het overige werk zoals stucwerk, voegwerk, tegelwerk en installatiewerk werken we samen met vaste onderaannemers. Hierdoor kunnen we altijd de kwaliteit van ons werk waarborgen.