Aannemers
Aannemersbedrijf van Bakel in
Heesch
<<=Terug naar plaats Heesch

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van aannemers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de aannemers. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen aannemers
VAannemersbedrijf van Bakel
Uw regio
Postcode *
Straatnaam *
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Oppervlakte bouw
Vergunning nodig
Omschrijving
Verwachte datum
 

privacy
Aannemersbedrijf van Bakel
De Bladkool 2
5384 XM Heesch

tel: 0412 852826

Extra informatie

Wij zijn een professioneel en gedreven bouwbedrijf dat werkzaam is in de segmenten woningbouw, verbouw, utiliteitsbouw en renovatie. Wij werken zowel voor particulieren als bedrijven en staan garant voor een goed resultaat.   
Vertrouwen, duidelijkheid, eerlijkheid en samenwerken. Deze vier begrippen staan in onze organisatie centraal. Nu en in de toekomst. Want duurzame samenwerking is alleen mogelijk op basis van wederzijds vertrouwen, eerlijke omgang en duidelijke afspraken. 
 
Aannemersbedrijf van Bakel denkt mee met klanten en geeft een helder advies. Over de kwaliteit, de planning en de kosten. We maken heldere afspraken en houden ons daaraan; afspraak is afspraak. U weet precies waar u aan toe bent. Op ons kunt u bouwen. 
 
Naast hoge eisen voor kwaliteit en klanttevredenheid stelt Aannemersbedrijf van Bakel ook zeer hoge eisen aan veiligheid en milieu. Wij zijn dan ook in het bezit van het VCA* en VCA**-certificaat voor onze personeelsleden.