Aannemers
Aannemersbedrijf Gebroeders Ten Heggeler BV in
Hengevelde
<<=Terug naar plaats Hengevelde

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van aannemers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de aannemers. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen aannemers
VAannemersbedrijf Gebroeders Ten Heggeler BV
Uw regio
Postcode *
Straatnaam *
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Oppervlakte bouw
Vergunning nodig
Omschrijving
Verwachte datum
 

privacy
Aannemersbedrijf Gebroeders Ten Heggeler BV
Het Wegdam 21
7496CB Hengevelde

tel: 0547-333037

Extra informatie

Aannemersbedrijf Gebroeders Ten Heggeler BV is vanaf 1985 als tweemansbedrijf uitgegroeid naar een jonge dynamische onderneming met ca. 20 medewerkers onder leiding van de grondleggers: Martien en Marcel ten Heggeler.   
Aannemersbedrijf Gebroeders Ten Heggeler BV beschikt over een goed op elkaar afgestemd bouwteam van vakbekwame mensen, dat door jarenlange ervaring de opdrachtgever vertrouwen geeft in de onderneming, de kwaliteit en duurzaamheid van het eindprodukt. 
 
Aannemersbedrijf Gebroeders Ten Heggeler BV beschikt over een eigen modern materieel-wagenpark, oa. verreiker/10-ton’s meter-kranen/compleet steiger-, stut- en stempelmaterieel/ bedrijfsbussen compleet ingericht met de modernste gereedschappen.

Specialiteit
  • Isolatie  
  • Appartementen  
  • Woningbouw  
  • Woningen