Aannemers
Aannemersbedrijf Van Troost Bouw in
Hoensbroek
<<=Terug naar plaats Hoensbroek

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van aannemers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de aannemers. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen aannemers
VAannemersbedrijf Van Troost Bouw
Uw regio
Postcode *
Straatnaam *
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving
Verwachte datum
 

privacy
Aannemersbedrijf Van Troost Bouw
Ridder Hoenstraat 180
6433EH Hoensbroek

tel: 045-5225327

Extra informatie

Aannemersbedrijf Van Troost Bouw is een klein traditioneel bouwbedrijf en staat voor vakmanschap in de bouw. Na ruim 30 jaar ervaring in de bouwsector waarvan sinds 1993 als zelfstandig ondernemer.   
Op het gebied van nieuwbouw, verbouw en aanbouw. 
 
Vanaf het tekenwerk en de ontwerpfase tot en met opleveren van een project, kunt u verzekerd zijn van onze kwaliteit en zorg. 
 
Het realiseren van een bouwproject is vakwerk, uitgevoerd door mensen, voor mensen. Dankzij onze schat aan ervaring en kennis beheersen wij elk aspect van dit proces. Hierdoor worden de risico’s beperkt en is een goede afloop gegarandeerd. 
 
Wij zijn traditioneel in vakbekwaamheid maar hebben een moderne visie op klantvriendelijkheid en klantgericht werken. 
 
Zorg voor kwaliteit betekend ook aandacht voor het milieu. Daarbij besteden wij nauwlettend aandacht aan duurzaam bouwen, want wij bouwen zoals u dat wenst. 
 
Wij garanderen u een concurrerende prijs/kwaliteit verhouding. 
 
Of het nu gaat over een tuinmuur, garage, verbouwing, aanbouw of woning kwaliteit staat bij ons altijd hoog in het vaandel. 
 
Laat uw zorg onze zorg zijn.