Aannemers
Aannemersbedrijf G C Burgers in
Kudelstaart
<<=Terug naar plaats Kudelstaart

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van aannemers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de aannemers. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen aannemers
VAannemersbedrijf G C Burgers
Uw regio
Postcode *
Straatnaam *
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving
Verwachte datum
 

privacy
Aannemersbedrijf G C Burgers
Kudelstaartseweg 259
1433GH Kudelstaart

tel: 0297-327650

Extra informatie

Al sinds 1888 is het bouwbedrijf gevestigd aan de Kudelstaartseweg 259. Inmiddels is nu de derde generatie van de familie Burgers in het bedrijf werkzaam. Het bedrijf wordt nu gerund door Gerben Burgers, nadat hij jaren heeft samengewerkt met zijn vader Gerard.   
Onze medewerkers zijn mensen met een lange staat van dienst en hebben dus veel werkervaring opgedaan en zijn begaan met onze klant. We werken veel voor particulieren en bedrijven uit de regio. De kracht van ons bedrijf is de flexibiliteit. We zijn een platte organisatie met directe lijnen. Wanneer u besluit ons bedrijf uit te nodigen voor een vrijblijvende offerte, dan kan dat overdag of in de avonduren op een door u gewenst tijdstip. Het adviesgesprek vindt plaats met Gerben. Naar aanleiding van dit gesprek zal er een offerte worden opgemaakt welke mondeling kan worden toegelicht. De offertes zijn helder en nauwkeurig, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. In overleg met u wordt een planning gemaakt en kunnen de voorbereidingen worden getroffen voor de (ver)bouw. Uw aanspreekpunt gedurende de bouw is wederom Gerben.

Specialiteit
  • Dakkapel  
  • Timmerwerk