Aannemers
Aannemersbedrijf J Smits in
Odiliapeel
<<=Terug naar plaats Odiliapeel

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van aannemers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de aannemers. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen aannemers
VAannemersbedrijf J Smits
Uw regio
Postcode *
Straatnaam *
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Oppervlakte bouw
Vergunning nodig
Omschrijving
Verwachte datum
 

privacy
Aannemersbedrijf J Smits
Nieuwedijk 4
5409SB Odiliapeel

tel: 0413-272588

Extra informatie

Aannemersbedrijf J Smits, Uw Aannemers-, Bouw- en Klusbedrijf in regio Uden    
Met onze website geeft uw Aannemers-, Bouw- en Klusbedrijf gevestigd in Odiliapeel "Aannemersbedrijf J Smits." u inzicht in de werkzaamheden zoals wij deze opleveren. U zult zien dat wij groot belang hechten aan kwalitatieve, creatieve en prijsbewuste oplossingen.... en dat al ruim 15 jaar!  
 
In 1997 begon John Smits met een eigen klussenbedrijf waarbij hij zich vooral richtte op de kleinere klussen in de bouwsector. 
Na het behalen van het diploma bedrijfstechniek bouwbedrijf in 2002 en het behalen van het Vakdiploma Aannemer, hebben we onze aktiviteiten uitgebreid met nieuwbouw en verbouw van woningen en bijgebouwen zoals garage's schuren en opslagloodsen. 
 
Renovatie, Restauratie en Verbouwingsprojecten 
 
Voor al uw kleine en grote renovatie-, restauratie- en verbouwingsprojecten van dakopbouw/dakuitbouw, badkamer, keuken, schilderwerk, stucwerk, dakkapel, dakwerk, totale verbouwing, electrawerk en loodgieterswerk.  
 
Verbouwen en vertrouwen, twee woorden die een sterke band hebben 
 
Het gaat ten slotte om uw eigen huis, de plek waar u thuis komt en geborgenheid vindt. Het is uw investering in de toekomst. 
Neem dan contact op met JSmits bouwbedrijf Odiliapeel. 
 
 
Alvast een kijkje in de (verbouwings)keuken van bouwbedrijf JSmits 
 
Om u enig inzicht te geven in de diverse projecten die wij zoal uitvoeren kunt u op de pagina projecten recent uitgevoerde werkzaamheden bekijken.  
 
Onze doelgroep ligt vooral bij de kleinere bouwwerken, zoals het bouwen , verbouwen en uitbreiden van woonhuizen en kantoren, garages en carports.  
Ook zijn we gespecialiseerd in het renoveren van uw keukens en badkamers. 
U kunt bij ons niet alleen terecht voor de uitvoering van uw bouwwerkzaamheden, maar ook voor advies, een ontwerptekening of bouwaanvraag. 
Elk project word door een en dezelfde persoon begeleid en uitgevoerd in nauwe samenwerking met een aantal gespecialiseerde onderaannemers. 
U hebt dus altijd hetzelfde aanspreekpunt voor vragen of opmerkingen en deze persoon zal bij alle werkzaamheden op de bouwplaats aanwezig zijn. 
Makkelijk voor u, en beter voor ons.  
 
Hebt U nog vragen of wilt U een offerte neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, we zullen U gaarne van dienst zijn.