Aannemers
Aannemersbedrijf Lont in
Sint annaparochie
<<=Terug naar plaats Sint annaparochie

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van aannemers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de aannemers. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen aannemers
VAannemersbedrijf Lont
Uw regio
Postcode *
Straatnaam *
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Oppervlakte bouw
Vergunning nodig
Omschrijving
Verwachte datum
 

privacy
Aannemersbedrijf Lont
De Wissel 19
9076 ZN Sint annaparochie

tel: (0518) 409393

Extra informatie

Aannemersbedrijf Lont is een zelf ontwikkelend en met de klant meedenkend bouwbedrijf dat zich onderscheidt door het geleverde product, de presentatie, de planning en de prestatie.   
Het streven is optimale dienstverlening, klant-gericht en met een flexibele instelling. Met enthousiast personeel dat steeds weer nieuwe uitdagingen vindt om zich verder te ontwikkelen en te ontplooien.  
 
Missie en Visie 
 
Missie 
 
Wij geloven in vakmanschap, betrouwbaarheid en snelle realisatie van al onze bedrijfsprocessen. 
Wij willen ons onderscheiden door in alle fasen van een project de klant centraal te stellen en onze diensten te verlenen voor een eerlijke prijs. 
Wij willen de door de jaren heen opgebouwde “ goede naam” waar we kunnen, versterken en uitbouwen. 
 
Visie 
 
Wij willen een breed en innovatief bedrijf zijn, flexibel en werkend aan totaaloplossingen. 
Door een proces gestuurde organisatie en als een bedrijf met vaste (keten)partners, willen we waarde blijven toevoegen voor onze klanten. 
 
MVO 
 
Ons bedrijf heeft zich in het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen verbonden aan de Dorcas organisatie uit Andijk. 
 
Deze organisatie staat voor hulpverlening in de breedste zin van het woord in landen waar dit nodig is. Zij doen dit uit overtuiging en respect voor het welzijn van onze medeaardebewoners zonder te kijken naar hun huidskleur of geloof.  
 
Middels de AAC NN (African Aid Connection Noord-Nederland) zorgen wij samen met andere bedrijven voor financiën ter ondersteuning aan projecten in zuidelijk Afrika.