Aannemers
Swelsen Bouw & Plan Ontwikkeling BV in
Sittard
<<=Terug naar plaats Sittard

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van aannemers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de aannemers. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen aannemers
VSwelsen Bouw & Plan Ontwikkeling BV
Uw regio
Postcode *
Straatnaam *
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Oppervlakte bouw
Vergunning nodig
Omschrijving
Verwachte datum
 

privacy
Swelsen Bouw & Plan Ontwikkeling BV
Parijsboulevard 335
6135LJ Sittard

tel: 046-4110022

Extra informatie

Swelsen Bouw- & Planontwikkeling is een gekende aannemer (met eigen personeel) in de retail-branche voor wat betreft ruwbouw, afbouw en inrichting van bedrijfspanden c.q. winkelpanden. Daarnaast kunnen we alle particuliere behoeften van nieuwbouw, verbouw en renovatie invullen.   
Met gemiddeld 30 à 35 projecten per jaar blijven we een “klein” bedrijf, hetgeen een persoonlijke service garandeert. Tegelijkertijd zijn we “groot” genoeg om met de beste prijs / kwaliteit verhouding te kunnen werken. 
 
Kwaliteit als doelstelling vooropgesteld. 
 
Wat uiteindelijk telt, zowel voor u als voor ons, is het resultaat en de tevredenheid van de klant. 
Dit betekent niet alleen de realisatie van het bouwproject, maar ook het nakomen van afspraken, termijnen en prijzen, zodat onze samenwerking in vertrouwen verloopt en steeds opnieuw de basis wordt gelegd om in de toekomst met elkaar zaken te blijven doen.Onze vakkennis is een garantie voor een degelijk resultaat, ook op lange termijn. Als aannemer nemen wij onze meer dan 50-jarige aansprakelijkheid dan ook beslist ter harte.

Specialiteit
  • kantoren  
  • winkels