Aannemers
DLE Bouwbedrijf BV. in
Veghel
<<=Terug naar plaats Veghel

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van aannemers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de aannemers. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen aannemers
VDLE Bouwbedrijf BV.
Uw regio
Postcode *
Straatnaam *
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving
 

privacy
DLE Bouwbedrijf BV.
Heuvel 27
5463 XC Veghel

tel: 0413 352298

Extra informatie

Weet U wat U zich moet voorstellen bij DLE? Heel kort samengevat ; een jonge, bruisende onderneming, vol ideeën, actief in de bouw en ontwikkeling van woningen en utiliteitsbouw, waarbij ‘kwaliteit’ voorop staat en altijd rekening houdend met de wensen van de opdrachtgever. Heel simpel omdat we ook voor het volgende project uitgenodigd willen worden.   
Juist in een concurrerende omgeving als de bouw nu eenmaal is, is het van grootste belang dat de basisprocessen op en in orde zijn. Daarom, om concurrerend te kunnen blijven, zullen de kosten laag moeten zijn en wordt ook onnodige overhead vermeden. Dat betekent ook extra alert zijn op bijvoorbeeld inkoop gebied, maar ook zorgen voor adequaat projectmanagement. 
 
Belangrijk binnen de DLE strategie blijft het verwerven van structurele grondposities. Tot op heden is DLE daar goed in geslaagd en heeft zij zich zowel voor de starter als de senioren woningzoekende, altijd sterk kunnen maken. 
Voor de toekomst zal het niet anders zijn en blijft DLE streven naar partnership, met hopelijk U als opdrachtgever.