Aannemers
Aannemersbedrijf G. Rook B.V. in
Vollenhove
<<=Terug naar plaats Vollenhove
Aannemersbedrijf G. Rook B.V.
Industrieweg 7
8325 DA Vollenhove

tel: 0527 244100

Extra informatie

Even voorstellen   
Aannemersbedrijf G. Rook B.V. is een landelijk opererend bouwbedrijf gevestigd in Vollenhove. De algemene leiding is in handen van de huidige directeur Geuje Rook. 
 
Met circa 25 medewerkers bedient het bedrijf al meer dan 30 jaar zowel de particuliere als de zakelijke markt. Bouwbedrijf G. Rook BV is actief in veel deelmarkten binnen de bouw en is daarbij gespecialiseerd in betonbouw. 
 
Dit maakt het bedrijf tot een allround bouwbedrijf dat veel mogelijkheden biedt voor haar opdrachtgevers. 
 
 
Visie 
 
Door op de hoogte te blijven en door het toepassen van de nieuwste trends, producten en bouwmethodes is het bedrijf in staat efficiënt en kostenbewust projecten te realiseren. Duurzaamheid, kwaliteit, innovatie, continuïteit, scholing en vakmanschap zijn daarbij de belangrijkste kernwoorden. Het bedrijf wil richting haar opdrachtgevers en bouwparticipanten blijven uitstralen een betrouwbare partner te zijn in het bouwproces, om tot kwalitatief hoogwaardige duurzame producten te komen. 
 
Toekomst 
 
De volgende generatie heeft inmiddels zijn intrede gedaan binnen het bedrijf. Voor de nabije toekomst is het plan dat Jacko Rook (25 jaar) het bedrijf overneemt. Al van kleins af aan werkt hij mee in het bedrijf. Tussentijds heeft hij enkele jaren ervaring opgedaan bij een constructeursbureau en een grote landelijke aannemer. De bouw is zijn passie. Met het HBO diploma Bouwkunde als ook het aannemersdiploma op zak wil Jacko het bedrijf in de toekomst voortzetten.