Aannemers
Aannemersbedrijf WBC Bouwgroep BV in
Winterswijk
<<=Terug naar plaats Winterswijk
Aannemersbedrijf WBC Bouwgroep BV
Snelliusstraat 10
7100 AG Winterswijk

tel: (0)543 551010

Extra informatie

Aannemersbedrijf WBC Bouwgroep BV streeft naar verduurzaming van het bouwproces. Dit begint al in de ontwerpfase, zowel op het gebied van de keuze van grondstoffen als ook in de optimalisering van het bouwproces wil WBC zo vroeg mogelijk haar inbreng hebben. Reeds in de aanbestedingsfase wordt gekeken naar risico's en kansen met betrekking tot duurzaamheidsaspecten. In het hele ontwikkel- en bouwproces staat het thema KAM  (kwaliteit, arbo en milieu) centraal. Het is onze prioriteit om op een veilige en gezonde wijze een kwaliteitsproduct te realiseren dat past binnen ons leefmilieu. Kwaliteit, vakmanschap en degelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. WBC is ISO-9001, VCA**, FSC® en 
PEFC tm gecertificeerd. 
 
Aannemersbedrijf WBC Bouwgroep BV is een zelfstandige bouwonderneming, opgericht in 1954, met een hoofdvestiging in Winterswijk (WBC Aannemingsbedrijf BV) en zelfstandig opererende nevenvestigingen in Oldenzaal, Nijmegen en in het Duitse Recklinghausen. 
 
Dankzij onze jarenlange ervaring zijn we thuis in een ruim werkgebied, met als hoofdactiviteiten utiliteitsbouw, woningbouw en renovatie. De groepsomvang stelt ons in staat om flexibel te reageren en kennis, mensen en middelen in te zetten waar ze nodig zijn. 
 
Het is onze prioriteit om op een veilige en gezonde wijze een kwaliteitsproduct te realiseren dat goed past binnen ons leefmilieu. Kwaliteit, vakmanschap en degelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel.