Aannemers
Van Leeuwen en Bosman Aannemersbedrijf in
Aalsmeer
<<=Terug naar plaats Aalsmeer
Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes van diverse aannemers in Aalsmeer!

Maak uw keuze:
Van Leeuwen en Bosman Aannemersbedrijf
Aalsmeerderweg 157
1432CK Aalsmeer

tel: 0297-362801

Extra informatie

Van Leeuwen en Bosman Aannemersbedrijf is een jong en dynamisch bedrijf dat werkzaam is in de bouwsector. Van nieuwbouw, verbouw, van onderhoud en renovatie tot het ontwikkelen van woningen in eigen beheer of opdracht.   
Van Leeuwen en Bosman Aannemersbedrijf heeft korte lijnen als het gaat om organisatie, en is door onze ruime ervaring breed inzetbaar. Wij denken graag in een vroeg stadium van het bouwproces met u mee, en hebben een groot netwerk van toeleveranciers waardoor ook daar de lijnen zo kort mogelijk blijven en wij u een altijd een scherpe aanbieding kunnen doen. 
 
Van Leeuwen en Bosman Aannemersbedrijf Beweegt zich ook op de woning markt in en rond amsterdam en is specialist in het verbouwen en uitbouwen van begane grond woningen. Deze woningen worden verbouwd en afgewerkt met hoge kwaliteit en zijn zeer gelieft. Door onze ruime ervaring in dit segment is niets geheel onmogelijk en aan alles wel een mouw te passen. 
 
In 2007 is Van Leeuwen en Bosman Aannemersbedrijf opgericht. 
Van Leeuwen Bouw met eigenaar Rene van Leeuwen en Bosman Onderhoud met eigenaar Jeroen Bosman besloten na jarenlange prettige samenwerking de kennis en kunde te bundelen. Een nieuwe organisatie was geboren. 
 
Van Leeuwen en Bosman Aannemersbedrijf is ervaringsdeskundige op het gebied van nieuwbouw, verbouw of renovatie van woningen en bedrijfsgebouwen. Of het nu gaat om het vervangen van een dakraam, nieuwbouw of een complete renovatie, geen klus is voor ons te groot of te klein. 
 
Sinds 2010 zijn wij naast deze activiteiten ook actief op de vastgoed markt in hoofdzakelijk Amsterdam. Van Leeuwen en Bosman BV koopt verouderde appartementen op om deze vervolgens grondig te renoveren en in te richten naar de eisen van deze tijd. Het gekochte appartement wordt in een vroeg stadium te koop aangeboden. Dit met als grote voordeel dat een potentiële koper inspraak heeft in bijvoorbeeld de nieuwe indeling. Van Leeuwen en Bosman BV heeft een nauwe samenwerking met Sweenen Makelaardij. 
 
Op onze website kunt u in de portfolio een ruim overzicht van de werkzaamheden vinden welke wij al hebben afgerond in de afgelopen jaren tot foto’s van onderhanden werken op dit moment. 
 
Wij denken graag met u mee over het optimaliseren van uw woongenot of het realiseren van uw nieuwe woning of bedrijfsgebouw.