Aannemers
J ter Horst BV Aannemersbedrijf in
Almelo
<<=Terug naar plaats Almelo
Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes van diverse aannemers in Almelo!

Maak uw keuze:
J ter Horst BV Aannemersbedrijf
Plesmanweg 14
7602PE Almelo

tel: 0546-488588

Extra informatie

Natuurlijk bouwen op zekerheid!   
Wie toe is aan Nieuwbouw of verbouw en op zoek gaat naar een aannemer, gaat vooral op zoek naar zekerheid. De zekerheid van een goede kwaliteit, een verantwoorde prijs, een vlot verloop van de werkzaamheden, het gebruik van de juiste materialen en het correct nakomen van gemaakte afspraken.  
 
Als bouwgarant aannemer kunnen wij u die zekerheid bieden. 
 
Als bouwbedrijf met ruim vijfenzeventig jaar ervaring weten we als geen ander waar onze opdrachtgevers behoefte aan hebben en hoe we daar een passend antwoord op kunnen geven. 
 
Eerlijk zakendoen, het is voor ons als bedrijf een ‘way of life’. We willen niet anders, we kunnen niet anders en de ervaring heeft geleerd dat onze opdrachtgevers deze manier van denken en werken waarderen. 
 
’Natuurlijk bouwen op zekerheid’, dat is het credo dat we uitdragen en waar we altijd voor de volle honderd procent achter willen kunnen staan. ’Natuurlijk’, omdat we ook oog hebben voor duurzaam bouwen, oog voor mens en milieu. Voor ons een vanzelfsprekendheid. 
 
Eigentijdse bouwwerken, traditionele kwaliteit 
 
Aannemersbedrijf J. ter Horst BV is een allround bouwbedrijf, breed georiënteerd en met een schat aan ervaring. 
 
Een bedrijf dat bij particulieren, het bedrijfsleven en de (semi)overheid de reputatie geniet van degelijk en betrouwbaar. Met veel know how en een doelgerichte aanpak. 
 
Begeleiding van de opdrachtgever, vanaf een eerste idee tot en met de oplevering, krijgt bij Ter Horst alle aandacht en zorg. Om zo samen, in goed overleg, te komen tot een eindresultaat waar alle partijen trots op kunnen zijn en waarin het goed wonen of werken is. 
 
Alles wordt in het werk gesteld om de beste kwaliteit te leveren tegen een zo scherp mogelijke prijs. En binnen dat kader is veel mogelijk bij dit bedrijf, dat keer op keer z”n visitekaartje afgeeft met de realisatie van een nieuwe woning of bedrijfspand. Voorbeelden daarvan te over in Almelo en wijde omgeving. 
 
Aannemersbedrijf J. ter Horst BV: een modern bouwbedrijf met een ruime kennis van traditionele bouwmethoden. Een perfecte combinatie die leidt tot eigentijdse bouwwerken van ”traditionele“ kwaliteit. 
 
Bouwen op zekerheid 
 
Bouwen is een vak en dat kun je leren. Maar er is een verschil tussen goed en beter. Voor ons en onze opdrachtgevers van belangrijke toegevoegde waarde. 
 
Aannemersbedrijf J. ter Horst BV weet op basis van jarenlange ervaring hoe belangrijk het is te werken met goed opgeleide medewerkers. Mensen die niet alleen goed zijn in hun vak maar daar ook plezier aan beleven. Die iedere klus zien als een uitdaging om een perfect stukje werk af te leveren en net zo trots zijn op het eindresultaat als de opdrachtgever zelf. 
 
Flexibel 
 
Aannemersbedrijf J. ter Horst BV is een bedrijf dat erg veel waarde hecht aan het tijdig en correct nakomen van afspraken. 
Bovendien staat flexibiliteit hoog in het vaandel geschreven. De bedrijfsorganisatie is er dan ook op ingericht om zoveel mogelijk werkzaamheden door het eigen team van zo”n 40 medewerkers te laten uitvoeren. 
Zodat de werkzaamheden goed gepland kunnen worden en perfect op elkaar aansluiten. Korte communicatielijnen dragen bij aan soepel verlopende bedrijfsprocessen, met voldoende ruimte om tijdens het bouwproces ook tussentijdse aanpassingen op verzoek van de klant te kunnen uitvoeren. 
 
Een op alle fronten ervaren partner in bouwkundige dienstverlening die zijn opdrachtgevers veel werk en zorgen uit handen kan nemen. Een bedrijf waar afspraken ook echt worden nagekomen, of het nu gaat om de toegezegde kwaliteit, de kosten of de datum van oplevering. 
 
Gewoon no nonsens, recht door zee, transparant: dat is Aannemersbedrijf J. ter Horst BV in Almelo. Een professional pur sang! 
 
Niet alleen in producten maar in het geheel aan dienstverlening. In kennis van bouwtechnieken, in kennis van materialen en gereedschappen, in het kunnen meedenken met de klant, in begeleiding, service en after sales. En uiteraard in een correcte administratieve afhandeling van opdrachten. 
 
Bij Aannemersbedrijf J. ter Horst BV krijgen alle aspecten van bouwkundige dienstverlening de aandacht die ze verdienen. 
Met als vooropgesteld doel: 
tevreden klanten. Opdrachtgevers die graag nog eens terugkomen voor een nieuwe opdracht. In de wetenschap dat het bij dit bedrijf wel goed zit.  
 
Aannemersbedrijf J. ter Horst BV is aangesloten bij Bouwend Nederland en de Stichting BouwGarant. Voor opdrachtgevers de garantie dat ze nooit voor onaangename verrassingen komen te staan. Bouwen op zekerheid! een geruststellende gedachte. 
 
Aannemersbedrijf J ter Horst BV voor vakkundige fabricage van uw kozijnen, ramen en deuren. 
 
In onze eigen machinale werkplaats maken wij echte houten kozijnen van meranti, desgewenst gegrond en al. Volgens de klassieke wijze, of met de modernste draai-kiep systemen en meer-punts sluitingen. 
 
Door deze eigen werkplaats is aannemersberdrijf J ter Horst flexibel en kan de meest uiteenlopende werkzaamheden verrichten. Speciale deuren, ramen of kozijnen in een moderne of juist een klassieke stijl, aannemersbedrijf J ter Horst maakt het voor u in alle denkbare uitvoeringen. 
 
Onze machinale timmerwerkplaats producteerd kozijnen onder FSC en KOMO keur. Dit wordt gedaan voor zowel professionele opdrachtgevers als particulieren.