Aannemers
Aannemersbedrijf Horevoorts BV in
Alphen
<<=Terug naar plaats Alphen
Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes van diverse aannemers in Alphen!

Maak uw keuze:
Aannemersbedrijf Horevoorts BV
Looiersweg 2
5131BE Alphen

tel: 013-5081297

Extra informatie

Bouwbedrijf Horevoorts uit Alphen  Met ons (ver)bouwt u vertrouwd 
 
Werkzaamheden 
 
Het team van Bouwbedrijf Horevoorts, gevestigd in Alphen Noord-Brabant, bestaat uit 10 personen. Stuk voor stuk vakmensen met een gedegen allround bouwkennis. Allen zijn zij al vele jaren in dienst en gemotiveerd om uw wensen te realiseren, waardoor wij iedere uitdaging aan durven gaan. 
 
Dit uitgangspunt maakt het mogelijk dat Bouwbedrijf Horevoorts inzetbaar is voor allerhande bouwklussen. Van het plaatsen van dakkapellen en kozijnrenovatie, het verbouwen of restaureren van uw woning of boerderij, tot een compleet nieuwbouwproject. Deze werkzaamheden worden zowel voor particuliere opdrachtgevers als voor overheidsinstellingen, scholen en architecten uitgevoerd. 
Eigen timmerwerkplaats 
 
Ons bouwbedrijf beschikt over een eigen timmerwerkplaats. Dit biedt veel voordelen aangezien er hierdoor meer flexibiliteit geboden kan worden bij de realisatie van uw wensen. Daarnaast bent u hierdoor verzekerd van de allerhoogste kwaliteit en een ‘ambachtelijk’ stukje timmerwerk. 
Heeft u plannen? 
 
Als u overweegt om te gaan bouwen of verbouwen mag u gerust vrijblijvend contact met opnemen met Bouwbedrijf Horevoorts. Via onze website kunt u eenvoudig middels ons offerte aanvraagsysteem uw wensen aan ons kenbaar maken en online een offerte bij ons aanvragen. Vervolgens zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. 
 
Bent u geïnteresseerd in een gesprek om alle mogelijkheden persoonlijk door te nemen? Ook dit is uiteraard mogelijk, wij zullen u graag te woord staan, voorzien van een degelijk advies en uitleg geven over de mogelijkheden binnen ons bedrijf. Neem gerust eens vrijblijvend contact op!