Aannemers
Bouwbedrijf van Hoeijen B.V. in
Amersfoort
<<=Terug naar plaats Amersfoort
Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes van diverse aannemers in Amersfoort!

Maak uw keuze:
Bouwbedrijf van Hoeijen B.V.
Astronaut 26
3824 MJ Amersfoort

tel: 033 4613114

Extra informatie

Bouwbedrijf van Hoeijen B.V. is een traditioneel familie bedrijf met meer dan 75 jaar bouwervaring. Wij staan bekend als een betrouwbare en klantvriendelijke aannemer, waar goed naar uw wensen geluisterd wordt.   
Kwaliteit en een eerlijke prijs staan bij ons hoog in het vaandel. Om dit te waarborgen, dient vooruit gekeken te worden. De bouw verandert immers doorlopend. Nieuwe technieken, nieuwe ontwerpen, veranderende inzichten. Zowel binnen de burgerbouw als binnen de utiliteit, hebben wij zeer goed bewezen in staat te zijn, zowel oude bouwmethodes als nieuwe bouwtechnieken, waar nodig zelfs gecombineerd, toe te passen. 
 
Er wordt een omzet gerealiseerd van circa 
€ 2.500.000. Wij werken samen met vaste relaties in de installatie -en afbouw branche, en onze offertes worden voorzien van open calculaties en planning. 
 
De klant staat centraal! Om dit te realiseren zijn de lijnen en de communicatie met opdrachtgevers zo kort en transparant als mogelijk. 
 
Dit bereiken wij doordat u, vanaf de eerste fase, met één ter zake deskundige contactpersoon te maken hebt: de calculator / werkvoorbereider die het werk ter plaatse met u opneemt, de kostencalculatie opstelt en de offerte voorbereid. Hierdoor krijgt u precies de aanbouw, dakkapel, erker of renovatie die u in gedachten hebt. 
 
Dit betekent ook dat er altijd een goede bereikbaarheid is en een hoge mate van flexibiliteit om samen met u als opdrachtgever het optimale resultaat te bereiken.  
 
Tot deze categorie behoren scholen, kantoren, verenigingsgebouwen, gemeentelijke en zorg instellingen, winkels en kerken. Deze gebouwen worden in samenwerking met de opdrachtgever en conform alle bouwbesluiten door bouwbedrijf van Hoeijen B.V. gerealiseerd.  
 
Monumentale panden 
 
Door de jaren heeft ons bedrijf een toenemend aantal monumentale panden geheel of gedeeltelijk gerestaureerd. Vaak worden deze in de originele staat gebracht, maar voorzien van eigentijds comfort, waaronder energiebesparende isolatie. Bij het restaureren van panden die onder monumentenzorg vallen volgen wij nadrukkelijk voorgeschreven werkwijzen 
 
Betaalbaar vakwerk 
 
Wat geldt voor nieuwbouw geldt evenzeer voor renovatie en restauratie. Van groot belang is het ambachtelijke vakmanschap van onze medewerkers en de selecte groep onderaannemers waarmee wij samenwerken. Stuk voor stuk specialisten in hun vakgebied, met ruime ervaring op dit terrein. Een belangrijk deel van het timmerwerk en het metaalwerk voeren wij in eigen beheer uit. Daardoor zijn de lijnen kort en kan efficiënt en op maat gewerkt worden, waardoor de kosten relatief laag kunnen blijven.  
 
U begrijpt dat wij trots zijn op alles wat wij de afgelopen 75 jaar hebben bereikt en uitgevoerd. Mocht u echter nog informatie willen inwinnen over ons bedrijf, dan hebt u alle vrijheid om referenties na te trekken. 
 
Referenties 
 
Bijna al onze opdrachtgevers staan open om u te woord te staan over onze verrichtingen. Bij sommigen van hen is het zelfs mogelijk om, vanzelfsprekend na afspraak, een kijkje te komen nemen naar het werk wat wij verricht hebben, zoals een dakopbouw, dakterras of een compleet renovatieproject dat door ons bouwbedrijf gerealiseerd is. 
 
Zoals u begrijpt staan deze contactgegevens niet zomaar bij ons op de site maar we kunnen dit overleggen met de betrokkenen. Indien gewenst kunt u hierover natuurlijk contact met ons opnemen.