Aannemers
UFA Bouw in
Amsterdam
<<=Terug naar plaats Amsterdam
Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes van diverse aannemers in Amsterdam!

Maak uw keuze:
UFA Bouw
Westhavenweg 47
1042 AL Amsterdam

tel: 020-4821478

Extra informatie

Welkom bij UFA Bouw   
UFA Bouw bouwt in het heden met alle kennis van het verleden. UFA Bouw is een Amsterdams gevestigd aannemersbedrijf dat zich onderscheidt door Klantgerichtheid, Professionaliteit, Flexibiliteit en Service. 
 
Ons bouwteam bestaat uit zeer hoog gekwalificeerde vakmensen. Met onze interne organisatie zijn wij in staat elk bouwproject tot een goed eind resultaat te brengen. Een sterk bedrijf dat hecht aan langdurige relaties en continuïteit daarbij staat de opdrachtgever altijd centraal.  
 
Kwaliteit en ambachtelijkheid  
 
UFA Bouw is ouderwets in de zin dat kwaliteit en ambachtelijkheid bij ons zwaar tellen. Bij UFA Bouw werken uitsluitend vakmensen die borg staan voor een kwalitatief goed product en optimale dienstverlening. UFA Bouw is tegelijk ook jong en modern. Wij zijn dynamisch en hebben een eigentijdse bedrijfsaanpak. UFA Bouw staat altijd open voor nieuwe invloeden en innovatie. Wij zijn een erkend leerbedrijf, aandacht voor opleiding en scholing past helemaal in de filosofie van UFA Bouw. 
 
Zakelijk 
 
Als het gaat om kleinschalig nieuwbouw, verbouw, renovatie of onderhoud van woningen, wooncomplexen, kantoren en/of bedrijfsgebouwen dan bent u bij UFA Bouw aan het goede adres. Want daarmee heeft u direct toegang tot alle disciplines en specialisaties. Van eenvoudige kantoor renovatie tot een compleet nieuw bedrijfsgebouw, wij doen dat met kennis en ervaring, met de juiste mensen, veelzijdig en vertrouwd. 
 
Wij werken aan kleine en grote projecten voor bedrijven, overheid, semi overheid, beleggers en woningcorporatie, afgestemd op uw specifieke wensen rekening houdend met alle financiële en technische randvoorwaarden en in een prima prijs/kwaliteitverhouding. 
 
Particulier  
 
Stel: u heeft een stuk grond en u wenst daarop uw droomhuis te realiseren, of u wilt een garage, aanbouw, dakkapel of een scheidingswand verplaatsen, een scharnier vervangen, een keukenkastje repareren u noemt het maar op. In dergelijke situaties bent u bij UFA Bouw aan het juiste adres. 
 
Wij hebben de disciplines voor al deze werkzaamheden in huis kleinschalig of grootschalig, onderhoud, renovatie, restauratie, nieuwbouw, en/of een uitbreiding. Wij doen het met kennis, jaren lange ervaring en vakmanschap. 
 
UFA Bouw is een traditioneel aannemersbedrijf gespecialiseerd in de burger en utitileitsbouw. 
 
UFA Bouw is een aannemersbedrijf waarbij kwaliteit en een eerlijke prijs hoog in het vaandel staan. Om de kwaliteit te waarborgen dient vooruit gekeken te worden. 
 
De bouw verandert doorlopend, nieuwe technieken, nieuwe materialen, nieuwe ontwerpen en andere inzichten door constante opleidingen binnen ons bedrijf kunnen wij de kwaliteit waarborgen. 
 
UFA Bouw is een leerbedrijf aangesloten bij: 
 
 • Fundeon 
 • SSP Amsterdam 
 • Bouwtalent 
 
Door leerlingen op te leiden binnen ons bedrijf zorgen wij voor continuering van vakmensen, helpen wij de jongeren aan een goede maar bovendien mooie baan in een bouwbedrijf. Wij bouwen hierdoor ook aan de kwaliteit van morgen.

Specialiteit
 • Dakterras  
 • Funderingsherstel  
 • Dakkapellen  
 • Garage  
 • Kantoor  
 • Souterrain  
 • Woningbouw  
 • Woningen