Aannemers
Aannemersbedrijf Van Engeland in
Apeldoorn
<<=Terug naar plaats Apeldoorn
Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes van diverse aannemers in Apeldoorn!

Maak uw keuze:
Aannemersbedrijf Van Engeland
2e Wormseweg 53A
7331 VC Apeldoorn

tel: 055 5333230

Extra informatie

Over Aannemersbedrijf Van Engeland    
Aannemersbedrijf Van Engeland uit Apeldoorn is een gerenommeerd aannemingsbedrijf. Graag helpen wij om uw woonwensen waar te maken. Wij vragen altijd aan onze klanten: woont u hier met plezier? Als dat zo is, dan is een verbouwing of renovatie aan uw woning vaak een prima alternatief voor een verhuizing. Door onze aanpak hebben wij inmiddels met vele klanten een jarenlange relatie opgebouwd. 
 
U kunt ook bij Aannemersbedrijf Van Engeland terecht voor nieuwbouw of onderhoud van uw huis. Dit geldt uiteraard ook voor uw bedrijfspand. Voor al onze opdrachten werken wij met een duidelijke begroting vooraf. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Natuurlijk gaan wij uit van een realistisch ontwerp, waar we graag samen met u aan werken. 
 
U kunt voor alle voorkomende (ver)bouwwerkzaamheden bij ons terecht. Van groot tot klein. En van eenvoudige aanpassing tot complexe verbouwing. 
 
Bouwend Nederland en BouwGarant 
 
Wij zijn aangesloten bij Bouwend Nederland, de grootste ondernemersorganisatie in de bouw en bij BouwGarant, het grootste keurmerk in de bouw. Dit biedt u de zekerheid van kwaliteit, vakmanschap en een correcte afhandeling. 
 
Wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op met Bouwbedrijf Van Engeland. 
 
Nieuwbouw 
 
Plannen voor het bouwen van een nieuwe woning of een nieuw bedrijfspand? U kunt bij ons terecht voor het ontwerp en de vergunningen. Ook gaan wij graag met u en de architect om tafel om als team tot een goed ontwerp te komen, waarin uw wensen zijn verwoord. 
 
In alle gevallen kunt u rekenen op een duidelijke offerte met begroting, een precieze omschrijving van de te gebruiken materialen en een planning van de werkzaamheden. Wij zullen u altijd realistische voorstellen doen, daar kunt u op rekenen. 
 
Verbouw en uitbouw 
 
Past uw woning of bedrijfspand niet meer bij uw wensen? U hoeft lang niet altijd op zoek naar wat anders. Een verbouwing of uitbouw van uw huis of bedrijfsruimte kan een prima oplossing zijn. 
 
Graag kijken we samen met u naar realistische mogelijkheden om uw wensen waar te maken. Of het nu gaat om een keuken, badkamer, serre, dakopbouw, dakkapel of woninguitbreiding: Bouwbedrijf Van Engeland geeft u graag advies over elke verbouwing aan uw huis of bedrijfspand. 
 
Onderhoud 
 
Ieder gebouw, of het nu om uw woonhuis of bedrijfspand gaat, heeft van tijd tot tijd onderhoud nodig. Van onderhoud aan het dak tot het schoonmaken van goten. En van onderhoudswerkzaamheden aan ramen en deuren tot het opnieuw voegen van muren.  
 
Wanneer uw pand goed wordt onderhouden, vergroot u er het woongenot, de uitstraling en de waarde mee. U kunt bij Bouwbedrijf Van Engeland terecht voor alle voorkomende onderhoudswerkzaamheden. 
 
Afspraken over onderhoud 
Als u de komende jaren zeker wilt zijn van een goed onderhouden pand, kunnen wij voor u jaarlijks inspecties uitvoeren. Wij controleren het pand en voorzien u vrijblijvend van een advies en de gewenste acties. 
 
Renovatie 
 
Een huis of bedrijfspand dat niet meer aan de wensen of eisen voldoet, hoeft geen probleem te zijn. Als u er prettig woont of werkt, kan een renovatie of verbouwing uitkomst bieden. Soms is een simpele oplossing al voldoende om een ruimte met een nieuw doel te kunnen gebruiken. 
 
Het kan ook zijn dat u uw keuken of badkamer niet meer van deze tijd vindt. Samen met u kijkt Bouwbedrijf Van Engeland graag naar oplossingen om de verouderde gedeelten weer up-to-date te maken. Monumentale of authentieke panden kunnen wij vanzelfsprekend in oude staat herstellen. Ook vervangen of renoveren wij indien nodig de bestaande dakconstructie. Juist een nieuw concept neerzetten, dat geen afbreuk doet aan het bestaande bouwwerk, behoort ook tot de mogelijkheden.

Specialiteit
  • Badkamer  
  • Dakkapel  
  • Keuken  
  • Serre  
  • architect  
  • deuren  
  • ramen