Aannemers
Kooi Bouwbedrijf Appingedam BV in
Appingedam
<<=Terug naar plaats Appingedam
Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes van diverse aannemers in Appingedam!

Maak uw keuze:
Kooi Bouwbedrijf Appingedam BV
Kanaalweg 4
9902AN Appingedam

tel: 0596-692692

Extra informatie

Bouwen met Kooi Bouwbedrijf Appingedam BV is bouwen met een regionaal bouwbedrijf actief in Noord-Nederland.   
Bouwen met Kooi Bouwbedrijf Appingedam BV is ook bouwen met vakmanschap. 
 
Klantgericht en innovatief. Duurzaam en milieubewust. 
 
Bouwen met Kooi biedt de volgende mogelijkheden: 
 
Woningbouw  
 
* Traditionele bouw 
 
* Houtskeletbouw 
 
* 1-2-3 HUIS 
 
 
Utiliteitsbouw 
 
Projectontwikkeling 
 
Renovatie & Onderhoud 
 
Geschiedenis 
 
Bouwen met Kooi betekent bouwen met een familiebedrijf. Opgericht in 1945 door vader Jan Kooi wordt het bouwbedrijf thans geleid door jongste zoon Jaap Kooi. Bouwbedrijf Kooi is als regionaal bedrijf in het Noorden van het land in de loop der jaren uitgegroeid tot een middelgroot bouwbedrijf van circa 80 medewerkers. Van calculatie, werkvoorbereiding en projectbegeleiding tot de uitvoering van de prefab onderdelen in de eigen fabriekshallen en realisatie van uw eindproduct op de bouwplaats. 
 
Bouwbedrijf Kooi draagt tevens bij aan het maatschappelijk verantwoord ondernemen door onder meer het actief opleiden van jonge gemotiveerde timmerlieden in het zogenoemde BBL-opleidingstraject. De betrokkenheid bij het personeel blijkt onder meer ook uit het aspect social return, waarbij Bouwbedrijf Kooi actief meedenkt en meewerkt om medewerkers met een beperking of medewerkers die langdurig uit het arbeidsproces zijn geweest een kans te geven terug te keren in de werksituatie. 
 
Bouwervaring en noviteiten 
 
In de bijna 70-jarige geschiedenis kan Bouwbedrijf Kooi zich buigen op een enorme bouwervaring. Bouwbedrijf Kooi staat onder meer bekend als pionier op het gebied van houtskeletbouw. Bouwbedrijf Kooi beschikt daartoe over een eigen fabriek voor houtskeletbouwelementen, als toeleverancier voor de eigen woning- en utiliteitsbouw. 
 
Tevens is Bouwbedrijf Kooi ‘uitvinder’ van het zogenoemde 1-2-3 Huis; een bouwconcept bestaande uit prefab bouwelementen voor de projectmatige bouw. In de eigen fabriek van Bouwbedrijf Kooi in Appingedam worden deze bouwmodules onder geconditioneerde omstandigheden geprefabriceerd, waarna de modules in uw gewenst ontwerp op de bouwplaats worden gemonteerd. 
 
Milieubewust 
 
Bouwen met Kooi is ook bouwen met zorg voor het milieu. Dit blijkt onder meer uit de toepassing van goedgekeurde en duurzame materialen als FSC-hout. In de fabriekshallen van Bouwbedrijf Kooi wordt bewust ingespeeld op het beperken van de afvalstromen. Door exacte berekeningen van onder meer de materialen in de voorbereiding ontstaat er geen overproductie in het uitvoeringstraject. 
 
Milieubewust betekent bij Bouwbedrijf Kooi ook prijsbewust. Beperking van materialen leidt tot het terugdringen van de afvalstromen en van faalkosten. Binnen Bouwbedrijf Kooi worden alle (afval)materialen gescheiden ingezameld en waar mogelijk hergebruikt of afgevoerd. 
 
Kortom Bouwbedrijf Kooi: 
 
- Bouwen met Kooi is bouwen met een familiebedrijf 
- Een platte, no-nonsense organisatie 
- Korte communicatielijnen 
- Creatief en innovatief 
- Kwaliteit en duurzaamheid 
- Bouwen is maatwerk, voor elke sector 
- Uw bouwwensen is onze opdracht 
- Van initiatief tot oplevering

Specialiteit
  • Houtskeletbouw  
  • Toilet  
  • Verwarming  
  • Architect  
  • Bedrijfspanden  
  • Huis Bouwen  
  • Kantoor  
  • Maatwerk  
  • Sanitair  
  • Woningen