Aannemers
Aannemersbedrijf Mas Claassen BV in
Bakel
<<=Terug naar plaats Bakel
Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes van diverse aannemers in Bakel!

Maak uw keuze:
Aannemersbedrijf Mas Claassen BV
Beekakker 5
5761 EN Bakel

tel: 0492 - 342521

Extra informatie

Kwaliteit staat voorop bij Aannemersbedrijf Mas Claassen BV Uitstekende dienstverlening, persoonlijke aandacht voor elke klant, flexibiliteit, meedenken en degelijk vakwerk zijn kenmerken die typerend zijn voor onze werkwijze. Onze diensten zijn voornamelijk gericht op onderhoud en renovatie van woningen, bedrijfspanden en kantoren.   
Wij werken voor een brede groep opdrachtgevers; woningbouwcorporaties, particulieren, bedrijven, overheids- en overige instellingen. De onderhouds en renovatieprojecten van ons bedrijf kenmerken zich dan ook door een grote verscheidenheid. 
 
Juist dit veelzijdig pakket vraagt vaak de inzet van specialisten die wij of zelf in huis hebben, of voor u selecteren. Deskundige medewerkers, die de dingen vanuit het perspectief van de opdrachtgever kunnen bezien. De volledige organisatie, begeleiding en uitvoering tot en met de oplevering wordt enthousiast en geroutineerd onder handen genomen. In de praktijk betekent dat voor de opdrachtgever minimale persoonlijke belasting met een maximaal resultaat. 
 
Een heldere communicatie staat bij ons voorop. Dat betekent dat wij duidelijke afspraken maken over taken en verantwoordelijkheden van de betrokken partijen.