Aannemers
Aannemersbedrijf Meuwsen BV in
Bemmel
<<=Terug naar plaats Bemmel
Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes van diverse aannemers in Bemmel!

Maak uw keuze:
Aannemersbedrijf Meuwsen BV
Karstraat 10
6681LA Bemmel

tel: 024-3233556

Extra informatie

Aannemersbedrijf Meuwsen BV is een kwaliteitsbouwer uit Bemmel (centraal gelegen tussen Arnhem & Nijmegen) die voor redelijke en eerlijke tarieven werkt. U kunt bij ons aannemersbedrijf terecht voor nieuwbouw (woningen én bedrijfspanden), verbouwing, renovatie, restauratie en onderhoudsprojecten. Wij voeren bouwprojecten uit in Zuid-Gelderland, Noord-Limburg en Oost-Brabant. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek.   
Over Aannemersbedrijf Meuwsen BV 
 
Aannemersbedrijf Meuwsen BV bestaat sinds 1973 en werd opgericht door meneer Van der Zanden. De bedrijfsvoering werd al snel overgenomen door Nico Meuwsen. In 1983 nam Nico de aandelen over. De huidige directeur-eigenaar Patrick Lamers heeft het bedrijf in 2008 overgenomen. Het bedrijf is sinds 15 juni 2012 gevestigd aan de Karstraat 10 in Bemmel. Daarvoor is het bedrijf gevestigd geweest aan de Postweg in Nijmegen. In Bemmel bevindt zich zowel het kantoor als de bedrijfsopslag. 
 
Kwaliteit is erg belangrijk 
 
Patrick Lamers is een bevlogen, jonge ondernemer die uit ervaring weet dat betrouwbaarheid een van dé peilers is van een samenwerking. “Ik doe alleen zaken met mensen die ik recht in de ogen kan kijken” is zijn credo. Betrouwbaarheid vindt hij belangrijk, uiteraard van beide zijden. “Een perfect product kan ik niet garanderen, ik streef er wel naar en verlang dat ook van onderaannemers”, zegt hij. Kwaliteit is erg belangrijk. Niet alleen voor de opdrachtgever, maar ook voor de aannemer. 
 
Flexibel in voorbereiding en uitvoering 
 
Ons bedrijf is een platte organisatie met korte heldere communicatielijnen. Hierdoor is Meuwsen flexibel in de voorbereiding en de uitvoering van een bouwplan. Korte lijnen, ook met de opdrachtgever, beperken vergissingen en verhogen de kwaliteit. Er ontstaat geen ruis in de communicatie. Bij Meuwsen kent iedereen zijn verantwoordelijkheid en is gemotiveerd een optimaal product af te leveren. “Teambuilding en zorgvuldige begeleiding zijn de gereedschappen waarmee wij ons product alsmaar trachten te verbeteren”, aldus Lamers. Als opdrachtgever plukt u daar de vruchten van. 
 
Aanpak van Aannemersbedrijf Meuwsen BV 
 
Waar gewoond en gewerkt wordt, hebben we te maken met bouwwerkzaamheden. Het kan bijvoorbeeld zijn dat u een toiletrenovatie wilt laten uitvoeren of een nieuw woonhuis wilt laten bouwen. Voor beide zaken kunt u niet zonder een plan van aanpak. 
 
Voor de renovatie van het toilet zal dit minder energie kosten dan voor de nieuwbouw. 
Feit is dat er samengewerkt moet worden om uw wensen te realiseren en dat dit zo gestructureerd mogelijk aangepakt dient te worden. 
 
 
 
Brede kennis en goede contacten in de bouwwereld 
 
Door de brede kennis van Bouwbedrijf Meuwsen en de juiste contacten in de bouwwereld kunt u uw bouwwensen kenbaar maken en zullen wij er alles aan doen om voor beide partijen een win-win situatie te creëren. 
U wilt tenslotte voor de juiste prijs/kwaliteit verhouding uw dromen verwezenlijken, en wij willen een opdrachtgever wederom tevreden stellen, en zo ons bedrijf voortzetten. 
 
Dus heeft u plannen, privé of zakelijk, en zoekt u de juiste partner, neem dan gerust contact met ons op, want u bent dan aan het goede adres. Bouwbedrijf Meuwsen staat voor de totale ontwikkeling van uw plannen, hetzij in concurrentie, hetzij in een bouwteam één op één met alle partijen.