Aannemers
Aannemersbedrijf Rodenburg BV in
Bergschenhoek
<<=Terug naar plaats Bergschenhoek
Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes van diverse aannemers in Bergschenhoek!

Maak uw keuze:
Aannemersbedrijf Rodenburg BV
Leeuwenhoekweg 1
2661 DA Bergschenhoek

tel: 010 5218017

Extra informatie

Aannemersbedrijf Rodenburg BV realiseert interne en externe verbouwingen zoals de klant dit wenst. Van uitbouwen en opbouwen tot verbouwen en nieuwbouwen. Het in Bergschenhoek gevestigde bedrijf zorgt voor een tevreden klant en een vooruitstrevendheid als het gaat om het aangezicht van een huis, bedrijfspand of wat voor soort gebouw dan ook. Kortom; een aannemingsbedrijf om trots op te zijn en gebruik van te maken!   
Aannemersbedrijf Rodenburg BV startte op 5 december 1983. Wat begon met een handvol mensen, weet zich anno 2005 te laten zien met een groep van 18 mensen. Vier hiervan zijn werkzaam op kantoor dat gevestigd is in Bergschenhoek. Het Aannemingsbedrijf heeft klanten in de wijde omtrek. Uiteraard wordt de 3B-hoek voor het grootste deel onder handen genomen, maar ook verder doet Rodenburg BV haar werk. 
 
Werkzaamheden 
 
De specialiteiten van Rodenburg BV lopen erg uiteen. Voor elke externe of interne verbouwing is Rodenburg BV geschikt. Zo worden aanbouwen, uitbouwen, opbouwen en dakkapellen gerealiseerd, maar richt Rodenburg BV zich ook op verbouwingen en nieuwbouw.