Aannemers
Ter Brugge Bouw Aannemersbedrijf in
Borne
<<=Terug naar plaats Borne
Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes van diverse aannemers in Borne!

Maak uw keuze:
Ter Brugge Bouw Aannemersbedrijf
Grotestraat 80
7622GN Borne

tel: 074-2670255

Extra informatie

Welkom bij TER BRUGGE BOUW!   
“U bouwt niet voor even... maar voor het leven!” 
 
Ter Brugge Bouw Aannemersbedrijf is een klein bouwbedrijf met korte lijnen en een direct contact met de klant. De klant staat bij Ter Brugge Bouw Aannemersbedrijf centraal. 
 
Het is onze passie om uw bouwwensen te realiseren. 
 
Wij hebben ruim 20 jaar ervaring in nieuwbouw, uit- en verbouw, renovatie en onderhoud. Ons personeel is gekwalificeerd en vakbekwaam. Daarnaast hebben ook zij dezelfde passie voor het bouwen en het realiseren van kwalitatief mooie bouwwerken. Wij vinden het belangrijk dat jonge mensen goed opgeleid worden. Dat is ook de reden dat wij een, door Fundeon, het kenniscentrum beroepsonderwijs bouw & infra, erkend leerbedrijf zijn. Zowel voor MBO als HBO niveau. 
 
Onze onderaannemers, waar wij de bouwwerken mee realiseren, zijn eveneens vakbekwaam en ook zij staan voor kwaliteit. Natuurlijk is het zo dat de aansturing en afstemming door Ter Brugge Bouw Aannemersbedrijf plaatsvindt. 
 
Ter Brugge Bouw Aannemersbedrijf is aangesloten bij Bouwend Nederland, de vereniging van bouw- en infrabedrijven en lid van Stichting Bouwgarant. 
Daarna is Ter Brugge Bouw Aannemersbedrijf mmm aanbieder en aangesloten bij Fundeon, het kenniscentrum beroepsonderwijs bouw en infra. 
 
Wilt u na het bekijken van onze website nog informatie of heeft u vragen, neemt u dan gerust contact op! 
 
Hoe doen wij dat 
 
Wij doen dit in ieder geval samen met u, de opdrachtgever. Wij zijn bouwers pur sang en denken graag in mogelijkheden en niet in beperkingen. Bij het ontwikkelen van uw bouwwensen zijn we graag uw sparringpartner. Duurzaamheid is voor ons een belangrijk item: “Wij bouwen niet voor even... maar voor het leven!”. 
 
Duurzaamheid heeft onder andere te maken met materiaal keuze, verantwoord omgaan met materialen en mogelijk hergebruik, scheiden en verantwoord storten van het vrijkomend bouw afval. 
 
Daarnaast hechten wij aan een duurzame relatie met u. Wij zorgen ervoor dat alle afspraken vooraf bij beide partijen duidelijk zijn. Zo hebben we een uitgebreide aanbieding en een contract waarin de afspraken correct en eenvoudig worden vastgelegd. 
De administratieve afhandeling vindt plaats conform de gemaakte afspraken.