Aannemers
Fa. Brugel Aannemersbedrijf in
Breda
<<=Terug naar plaats Breda
Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes van diverse aannemers in Breda!

Maak uw keuze:
Fa. Brugel Aannemersbedrijf
Brugsteen 13a
4815 PL Breda

tel: 076-5229285

Extra informatie

Met onze site willen we u kennis laten maken met ons bedrijf en onze manier van bouwen. Op deze site vindt u een beschrijving van het bedrijf en haar producten. Tevens vindt u een aantal voorbeelden van bouwprojecten die wij in de loop der jaren hebben verwezenlijkt. Aan de hand van de hiernaast getoonde knoppen kunt u de verschillende onderdelen bekijken.  Maar allereerst wat meer informatie over het bedrijf. Blikvanger 
Brugel bouwt onder meer kantoren, bedrijfsgebouwen en winkels, maar ook voor een kleine verbouwing bent u bij Brugel aan het juiste adres. Door een optimaal geïntegreerd en geperfectioneerd bouwproces kunnen wij maximaal presteren op het gebied van bouwtijd, kosten en kwaliteit. 
Naast een persoonlijke en praktische aanpak bieden wij een servicepakket op maat, waarmee we onze opdrachtgevers zoveel mogelijk zorgen uit handen nemen. Door deze werkwijze zijn onze projecten mooi, duurzaam en compleet. Onze medewerkers werken met inlevingsvermogen, toekomstvisie, vakmanschap en met oog voor detail. Dit alles met maar één doel: trotse klanten die tevreden blijven! 
Fa. Brugel bestaat sinds 1996 en heeft zich in de loop der jaren uitgebreid tot een volwaardige aannemer. In het kader van de uitbreiding hebben we onlangs een eigen pand geopend aan de Brugsteen in Breda.