Aannemers
Aannemersbedrijf Ted Duyvestijn in
Den Haag
<<=Terug naar plaats Den Haag
Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes van diverse aannemers in Den Haag!

Maak uw keuze:
Aannemersbedrijf Ted Duyvestijn
Tauber 27
2491DB Den Haag

tel: 070-3204994

Extra informatie

Aannemingsbedrijf Duyvestijn is opgericht in 1992 als eenmanszaak. Het bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een solide onderneming met 9 vaste medewerkers.   
Wij hebben bouwkundige projecten gerealiseerd zowel voor particulieren als bedrijven, instellingen en stichtingen in de regio Den Haag/Wassenaar/Leiden en omstreken. Aannemingsbedrijf Duyvestijn is gespecialiseerd in kleinschalige nieuwbouw, dakopbouwen en dakkapellen, uitbouwen aan woningen, serres, verbouwingen, renovaties, restauraties, interieur betimmeringen en badkamers. Tevens fabriceren wij in eigen beheer radiator omkastingen, schuifdeur- en garderobe kasten. De medewerkers zijn vaklieden en door gebruik te maken van eerste klas bouwmaterialen, technieken en gereedschappen leveren wij uitsluitend vakwerk. 
 
Ons bedrijf hecht grote waarde aan duidelijkheid, dat merkt u in onze offerte, dat merkt u aan onze afspraken. Geen verrassingen achteraf. 
 
Kijk en klikt u eens rond in onze foto galerij met gerealiseerde projecten en neem contact op voor een gratis en vrijblijvende offerte. 
 
Een verbouwing aan uw woning is meestal een ingrijpende gebeurtenis, plannen maken, ideeën opdoen, wat zijn de eisen en wensen bij de uitvoering en afwerking, de financiële kant moet geregeld worden. U moet offertes aanvragen en vergelijken. 
 
Heeft u een opdracht gegeven en is de bouw eenmaal van start gegaan is, dan is het van het grootste belang dat de voortgang van de diverse werkzaamheden goed op elkaar aansluiten. Fundering aanbrengen, dan komt de de metselaar, timmerman en de stucadoor elektriciën etc. Als hierin stagnatie ontstaat, zit u onnodig lang in de bouw werkzaamheden. 
 
 
Wilt u dit voorkomen en zonder stress beginnen met een uitbouw? Kies dan voor Aannemingsbedrijf Duyvestijn! Want wij zijn uw betrouwbare partner.

Specialiteit

Uitbouw »   
Dakkappel » 
 
Dakopbouw » 
 
Verbouw » 
 
Badkamers »