Aannemers
Aannemersbedrijf H Meerleveld en Zn in
Diemen
<<=Terug naar plaats Diemen
Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes van diverse aannemers in Diemen!

Maak uw keuze:
Aannemersbedrijf H Meerleveld en Zn
Stammerdijk 12
1112AA Diemen

tel: 020-6980635

Extra informatie

Wij zijn werkzaam in de grond-, weg- en waterbouw, voornamelijk met eigen personeel en eigen materieel. Onze sterke punten zijn de korte organisatiestruktuur van acquisitie tot uitvoering en het directe contact met onze opdrachtgevers. Onze opdrachtgevers zijn voornamelijk lagere overheden, bouwbedrijven, collega bedrijven en particulieren. Ons werkgebied is Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland.   
Onze werkzaamheden omvatten het hele werkgebied van de grond-, weg- en water-bouw, dat is het uitvoeren van grondwerken en het aanbrengen van bestrating voor de wegen- en woningbouw, alsmede de aanleg van hemelwater en vuilwater p.v.c. riolering. Ook cultuurtechnische grondwerken. Op het gebied van riolering zit onze kracht in het aanleggen van betonriool, zowel op staal als onderheid met een betonbalk eronder. 
 
Leveren en verwerken van materialen: 
 
De producten die wij in onze projecten verwerken en aan onze klanten leveren, zijn allemaal kwaliteitsproducten van gerenommeerde leveranciers. 
 
  • PVC buitenriolering. 
  • Bestratingsmateriaal. 
  • Hout voor tuin en waterbouw. 
  • Boomschors in diverse soorten en maten. 
  • Straatzand en tuingrond. 
  • Grind, gralux en brekerzand. 
 
PVC buizen en hulpstukken: 
 
Buizen en hulpstukken van PVC voor bijvoorbeeld buitenrioleringen, persleidingen, infiltratie en lijnafwatering. 
 
Bestratingsmateriaal: 
 
Straatstenen, tegels, banden en accessoires. 
 
 
Houten producten: 
 
Damwand, beschoeiing en andere GWW toepassingen. 
 
Boomschors: 
 
Boomschors is de ideale bodembedekker tegen onkruid in de tuin. Er zijn diverse soorten leverbaar, zoals het uit Frankrijk afkomstige Pin Maritime, een boomschors met een lange levensduur. 
 
Zand en grind: 
 
Diverse soorten zand en grind zoals vulzand, metselzand, grof en fijn grind, gebroken puin en zwarte grond. 
 
VIHB-erkenning 
 
Het besluit inzamelen afvalstoffen (BIA) en de regeling vervoerders, inzamelaars, handelaars en bemiddelaars van afvalstoffen (RIA) zijn op 1 mei 2004 in werking getreden. Het ministerie van VROM heeft de NIWO aangewezen als uitvoeringsinstantie. 
 
Vervoerders, inzamelaars, handelaars en bemiddelaars van afvalstoffen moeten zich bij het NIWO laten registreren op een landelijke lijst, de zogenaamde VIHB-lijst. Voorwaarden voor vermelding op deze lijst zijn: 
 
Vakbekwaamheid. 
Betrouwbaarheid. 
Kredietwaardigheid. 
Meerleveld Diemen Infra voldoet aan deze voorwaarden en staat per 26 mei 2005 op deze lijst vermeld onder VIHB nummer NH504855VXXX

Specialiteit
  • Riolering  
  • Water  
  • Woningbouw