Aannemers
Aannemersbedrijf J. Verhoeven B.V. in
Diessen
<<=Terug naar plaats Diessen
Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes van diverse aannemers in Diessen!

Maak uw keuze:
Aannemersbedrijf J. Verhoeven B.V.
De Buskes 4
5087 MA Diessen

tel: 013 - 5169750

Extra informatie

DAAROM KIEST U VOOR  Aannemersbedrijf J. Verhoeven B.V. 
 
Door onze jarenlange ervaring en de creatieve en professionele blik op bouwen, weten wij de persoonlijke wensen van u te vertalen in aansprekende oplossingen. Wij hebben ons toegelegd op het uitvoeren van alle voorkomende bouwwerken o.a. verbouw- en nieuwbouw van woningen, bedrijfs-, kantoor- en winkelpanden. Tevens zijn wij gespecialiseerd in het verwezenlijken van unieke aanbouwen aan uw woning. Projecten waar we op ons vakmanschap worden aangesproken en waar we in veel gevallen niet alleen de uitvoerders, maar ook de adviseurs zijn. Onze kennis en ervaring wordt optimaal benut als we in een vroeg stadium in het traject worden betrokken. 
 
Wilt u meer informatie of een nadere kennismaking, neem dan contact met ons op. Wij zijn U graag van dienst met ons advies op maat. 
 
diensten 
 
Nieuwbouw: 
 
Van tekening tot oplevering. 
 
Wij begeleiden u persoonlijk op uw pad naar een eigen woning. U bepaalt zelf in hoeverre onze hulp benodigd is vanaf tekening tot stoffering. Dit kan zijn met advisering in bouwmaterialen maar ook het aanvragen van een bouwvergunning. 
 
Belangrijk in deze is het begin traject. Menigmaal komen bouwfouten pas aan het licht in of na het bouwproces. We pleiten ervoor zo vroeg mogelijk in dit proces deel te nemen. Mankementen worden zo vroegtijdig opgespoord. Bovendien kan vereenvoudiging van detaillering ook nog eens kostenbesparend zijn. 
 
Wij werken uitsluitend met vakmensen en materiaal van hoge kwaliteit. Ons prijskaartje zal misschien niet altijd het goedkoopst zijn. Echter een reële onderbouwde prijs geeft achteraf geen verrassing. We staan garant voor een betrouwbare, gespecificeerde begroting. 
 
Verbouw: 
 
Verbouwwerkzaamheden in en aan uw woning zijn bij ons in goede handen. 
Aannemersbedrijf J. Verhoeven B.V. heeft verstand van zaken en voert de werkzaamheden altijd onder garantie uit. Aangezien een verbouwing doorgaans een grote klus is waarbij u veel keuzes moet maken, is een goed advies belangrijk. 
 
Bij aspecten als architectonische details, modernisering of energiebesparende verbeteringen denken we ten alle tijden met de opdrachtgever mee. Doordachte keuzes, duurzame materialen en juiste detailleringen. Hierin schuilt een solide resultaat. 
 
Een verbouwing zonder overlast is een droombeeld. Aan een minimale overlast proberen we continu ons steentje bij te dragen. Regelmatige controle op de bouwplaats en overleg met de opdrachtgever heeft daar natuurlijk een groot aandeel in. 
 
Metselwerken: 
 
Aannemersbedrijf J. Verhoeven B.V. is gespecialiceerd in verzorgen wij metselwerken, siermetselwerk (speciale ontwerpen) lijmwerken, steigerwerken en alle verdere verrichtingen die met metselwerken van doen hebben. Ons bedrijf is zo ingericht dat wij u voor kleine (aanbouwen/uitbreidingen) tot zeer grote projecten van dienst kunnen zijn. Bouwbedrijf J. Verhoeven B.V. is tevens bereid u geheel te ontzorgen, door het project in één totaal prijs van u aan te nemen. Hierdoor kunt u zeer kostenbeheersend het complete werk uitbesteden en weet u vooraf waar u staat i.p.v. achteraf als de laatse steen is verwerkt. Tevens hebben wij de beschikking over een door onszelf ontwikkelde mobiele steenzagerij, waardoor wij u de gewenste kwaliteit en kwantiteit kunnen bieden tegen uiterst betaalbare en concurrerende prijzen.  
 
Wij voeren onze metselwerkzaamheden voornamelijk uit in de zakelijke branche, al kan uiteraard iedereen bij ons terecht. Wij hebben een team van bekwame, betrouwbare metselaars met eveneens veel ervaring in het vak. Bouwbedrijf J. Verhoeven kan mede door deze nauwe samenwerking met het gelijknamige Aannemersbedrijf vrijwel elke klus klaren. 
 
Wij dragen flexibiliteit erg hoog in het vaandel. Het is naast expertise, ruime ervaring en het leveren van zuiver kwaliteitswerk een van onze speerpunten. De aannemer ofwel opdrachtgever staat bij ons centraal. We passen ons aan naar de aard van uw bedrijf en leveren een offerte, volledig op maat gemaakt, die voldoet aan al uw wensen. We werken hard, zetten ons volledig in en laten de bouwplaats netjes achter. U hoeft zich geen zorgen te maken als u uw metselwerk aan ons uitbesteed. U vraagt, Bouwbedrijf J. Verhoeven B.V. zorgt ervoor binnen het door u aangegeven tijdsbestek.  
 
Over Ons 
 
Deskundigheid 
 
Aannemersbedrijf J. Verhoeven B.V. is een zelfstandig bedrijf wat zich bezighoud met bouwen. 
 
Onderscheidend in Kwaliteit – Vanuit dit oogpunt worden al onze bouwwerken gerealiseerd. Een beter stuk werk afleveren dan gemiddeld. Persoonlijke begeleiding en één aanspreekpunt tijdens het gehele bouwproces. Betrouwbaarheid in zowel mensen als materieel. Materiaalkeuze en afspraken worden nagekomen. 
 
Kostenbewaking, inlevingsvermogen en oog voor detail zowel voor als tijdens de bouw. Planning en logistiek sluiten naadloos op elkaar aan zodat we in korte tijd uw bouwwerk verwezenlijken. Wederom wordt hierin de hoogste kwaliteit nagestreefd. 
 
Moeilijkheden, wensen en speciale eisen gaan we niet uit de weg. Door ons wordt creatief en oplossingsgericht gewerkt en gedacht. 
 
Vakkundigheid 
 
Wij staan voor vakmanschap. Ons bedrijf is gecertificeerd volgens VCA* (veiligheid, gezondheid checklist voor aannemers). Dat betekent dat alle activiteiten, op een verantwoorde wijze worden uitgevoerd. Stuk voor stuk echte vakmensen die met ons streven naar de hoogste kwaliteit en gebruik maken van de beste materialen. 
 
Als Aannemersbedrijf voldoen wij aan de strenge eisen van de stichting Bouwgarant, zo beschikken wij over alle vereiste papieren en verzekeringen en voldoen aan alle vestigingsvereisten. Als er iets mis mocht gaan, is uw project verzekerd tegen de financiële risico’s. De uitvoering van uw opdracht kan daardoor niet in gevaar komen. Kortom, met een Bouwgarant Aannemersbedrijf haalt u een betrouwbare partner in huis! Kijk voor meer informatie op www.bouwgarant.nl 
 
Flexibiliteit 
 
Wij passen ons zoveel mogelijk aan aan de leef- of werkwijze van onze klanten. Een bouw of verbouwing brengt tenslotte altijd wel overlast met zich mee. Maar door een planmatige aanpak weten onze medewerkers de overlast voor u, tot een minimum te beperken. 
 
Als u ons benaderd voor een project dan spreken wij met u de wensen en mogelijkheden door naar aanleiding van een bouwtekening en/of bestek. Bij het aanbieden van een offerte wordt een gedetailleerde open begroting bijgevoegd zodat u precies kan zien op welke grondslagen de offerte is opgebouwd. Transparant en open. Zo krijgt ‘bouwen door vertrouwen' een extra dimensie.