Aannemers
Aannemersbedrijf Kappert Doetinchem BV in
Doetinchem
<<=Terug naar plaats Doetinchem
Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes van diverse aannemers in Doetinchem!

Maak uw keuze:
Aannemersbedrijf Kappert Doetinchem BV
Zaagmolenpad 103/A
7008AH Doetinchem

tel: 0314-391108

Extra informatie

Aannemersbedrijf Kappert Doetinchem BV heeft al ruim 80 jaar bouwervaring. De aannemer begon in 1931 als metselbedrijf, maar heeft tegenwoordig ook uitstekende timmervaklieden in huis.   
Aannemersbedrijf Kappert Doetinchem BV is dan ook het adres voor een verbouwing, renovatie en onderhoudswerkzaamheden aan uw woning of bedrijfshal. Daarnaast kunt u bij Kappert terecht voor de nieuwbouw van uw woning. 
In al die jaren heeft Kappert zich gemanifesteerd als een betrouwbaar aannemersbedrijf, waar kwaliteit en netheid hoog in het vaandel staan. Het bedrijf is lid van Bouwend Nederland, VCA gecertificeerd en bouwt duurzaam volgens het FSC keurmerk. Ook is Kappert een erkend leerbedrijf. Leerjongens worden opgeleid tot vakbekwaam personeel. Doetinchems oudste aannemersbedrijf staat bovendien open voor vernieuwingen. Zo is het sinds een paar jaar dealer van de kunststof kozijnen van HBI ramen + deuren. 
 
Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen, neem dan gerust contact met ons op. 
 
Aannemersbedrijf Kappert Doetinchem BV bestaat al sinds 1931. Opa Arend en zijn neef Herman startten destijds aan de Haareweg als metselbedrijf A & H Kappert. “Opa stopte echter al snel en mijn vader Dick ging samen met Herman verder”, vertelt Aart Kappert, die het bedrijf nu samen met zijn vrouw Ria runt. “Toen mijn vader in 1980 overleed ben ik in het bedrijf gestapt.” 
 
Op 1 januari 2007 vertrok Kappert aan de Haareweg en ging hij aan het Zaagmolenpad 103a in Doetinchem alleen verder. “Van huis uit zijn we een metselbedrijf, maar ik wilde meer”, zegt Aart. “Ik nam twee timmerlieden in dienst. Daarmee hebben we alles in eigen huis en kunnen we een bouw van a tot z uitvoeren. Zijn er nu bijvoorbeeld een paar kozijnen verrot of moet er een deur worden afgehangen, dan kunnen we dat allemaal zelf.” 
 
Het aannemersbedrijf werkt tegenwoordig met gemiddeld tien mensen, inclusief Aart en Ria Kappert. Ria doet de boekhouding van het bedrijf. “We werken alleen met vakbekwaam personeel, dat bovendien goed kan communiceren met de klanten. We zijn sterk in kwaliteit en werken altijd netjes. De lijnen zijn kort en we denken graag mee met de klant. Voor advies of een offerte kunt u dan ook altijd bij ons binnenlopen.” 
 
Aannemersbedrijf Kappert Doetinchem BV is een veelzijdig bouwbedrijf, dat zich zowel met nieuwbouw en verbouw als met renovatie en onderhoud bezighoudt. Kappert richt zich daarbij op de particuliere en zakelijke markt, maar ook de woningbouwvereniging behoort tot de klantenkring. 
 
Voorbeelden van werkzaamheden: 
 
  • Verbouw – uitbouw van bijvoorbeeld woonkamer of keuken, interne verbouwing van bedrijfspanden, plaatsing van houten of kunststof puien, ramen, openslaande tuindeuren en dakkapellen 
  • Renovatie – keukens, toiletten, badkamers en plafonds, vervanging van kozijnen, vernieuwing van pannendak, gevelrenovatie en gevelbekleding (gecertificeerd in trespaverlijming) 
  • Onderhoud – particuliere woningen, bedrijfspanden en scholen 
  • Nieuwbouw – halfvrijstaande en vrijstaande woningen, kantoorpanden, garages, schuren en carports 
 
Daarbij kan Kappert de bouwkundige tekeningen, bouwaanvragen en aankoopinspecties voor u verzorgen.