Aannemers
BAM Utiliteitsbouw BV Regio Eindhoven in
Eindhoven
<<=Terug naar plaats Eindhoven
Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes van diverse aannemers in Eindhoven!

Maak uw keuze:
BAM Utiliteitsbouw BV Regio Eindhoven
Insulindelaan 115
5642CV Eindhoven

tel: 040-2564300

Extra informatie

BAM Utiliteitsbouw biedt totaal oplossingen op het gebied van huisvesting voor bedrijven en instellingen, in alle sectoren van de markt.   
Daarbij is onze rol en waarde voor onze klanten: DENKEN, ONTWIKKELEN, BOUWEN. Die ervaring maakt ons sterk. 
 
Onze kracht is vooral dat we daarbij onze kennis, inzicht en ervaring in de gehele levenscyclus van een gebouw inzetten voor onze klanten. Daarmee leveren wij een zo hoog mogelijke bijdrage aan hun rendement. 
 
Deze meerwaarde komt het best tot zijn recht wanneer we vroeg bij een project worden ingeschakeld. Vroeg is dan ook de essentie van onze merkgedachte. Omdat een zo vroeg mogelijke bijdrage van onze kant optimaal rendement oplevert voor onze opdrachtgevers. 
 
We zijn decentraal georganiseerd. En die keuze is voor ons belangrijk! Daarmee zijn we altijd bij onze klanten in de buurt, kennen we onze klanten en zijn we volledige op de hoogte van de lokale ontwikkelingen. Iedere vestiging van BAM Utiliteitsbouw is volledig toegerust om als ontwikkelende bouwer te opereren. 
 
Bij ons bedrijf werken ongeveer 1.500 mensen en onze omzet ligt in de orde van grootte van ruim € 750 mln. 
 
Vroeg 
 
Binnen ons bedrijf heeft het woord ‘Vroeg’ een bijzondere betekenis. Het staat voor optimaal. Voor slim, voor denken en voor vooruitzien. Vroeg betekent begrijpen wat u met uw huisvestingswens bedoelt. Weten wat wel en niet kan, al voor de eerste streep op papier is gezet. Vroeg is ook financieel haalbaar maken. En houden. Vroeg betekent nu al rekening houden met de volgende bestemming van het gebouw. Vroeg is wat ons heeft gevormd. Tot wie we zijn. 
 
Onze kennis, inzicht en ervaring in de gehele levenscyclus van een gebouw komt het meest tot zijn recht wanneer we zo vroeg mogelijk bij het project worden ingeschakeld. Hoe vroeger onze betrokkenheid, hoe groter de opbrengst die de combinatie van onze manier van denken, onze kennis van ontwikkelen en onze expertise in bouwen, oplevert. 
 
Vandaar onze slogan: DENKEN, ONTWIKKELEN, BOUWEN