Aannemers
Aannemersbedrijf Keizer in
Emst
<<=Terug naar plaats Emst
Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes van diverse aannemers in Emst!

Maak uw keuze:
Aannemersbedrijf Keizer
Stationsweg 37
8166KA Emst

tel: 0578-662196

Extra informatie

Heeft u plannen voor nieuwbouw, aanbouw, verbouw, renovatie of is er sprake van de nodige onderhoud? Dan kunt u op onze site informatie vinden om uw wensen om te zetten naar kwalitatief hoogwaardige bouwwerken.   
Onze website geeft u een zo goed mogelijke indruk van ons bedrijf en de mogelijkheden die wij bieden. Maar uiteindelijk draait het niet om ons, het gaat er om wat wij voor u als bedrijf kunnen betekenen om uw bouw- of verbouwplannen te kunnen realiseren. 
 
Wanneer u vragen hebt, bieden wij u de mogelijkheid om in een vrijblijvend gesprek te kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Via de knop "contact" kunt u een formulier invullen met uw vragen zodat wij deze kunnen beantwoorden of neem gelijk contact op via één van de andere contactmogelijkheden. 
 
Wij zijn aanbesloten bij "Bouwend Nederland" en tevens "Erkend Leerbedrijf", (site wordt hier nog op aangepast) 
 
Wie is Aannemersbedrijf Keizer 
 
Aannemersbedrijf Keizer is een aannemersbedrijf gevestigd in Emst. 
Als klussenbedrijf zijn wij in 1998 gestart en inmiddels uitgegroeid, met de vereiste aannemerspapieren, tot een bedrijf met eigen werknemers, volledig ingerichte werkplaats/kantoor en een eigen bouwburo. 
 
Wij zijn een bedrijf dat een bouwproces van begin tot eind kan begeleiden en uitvoeren; van plan naar aanvraag bij de gemeente tot bouwen en opleveren van uw bouwproject. 
 
Wij werken met een team van vaste medewerkers die vakkundig hun taken kunnen verrichten. 
Elke werknemer beschikt over een goed uitgeruste bedrijfsauto voorzien van de juiste gereedschappen, zodat elke klus op een correcte manier uitgevoerd kan worden. 
 
Wij streven er naar om de klant te begeleiden op de manier zoals deze dat wenst, de klant wordt van elke stap die wij nemen op de hoogte gehouden en heeft hier zelf invloed op. 
 
Meer weten? 
 
Neemt u dan contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden met u. 
 
Onze activiteiten 
 
Aannemersbedrijf Keizer is een regionaal bouwbedrijf die actief is in vooral nieuwbouw, verbouw en renovatie. 
 
Particuliere opdrachtgevers als bedrijven kunnen van ons vakmanschap en kennis gebruik maken maar ook voor de kleinere klussen bent u aan het juiste adres. 
Het gebruik van alleen kwalitatief hoogwaardig materiaal van betrouwbare toeleveranciers is voor ons een must. 
 
Een kleine opsomming van de werkzaamheden, zoals: 
 
Buiten-, binnendeuren leveren/afhangen; badkamers, toilet; tegelwerk; stukadoorswerk; spachtelwerk; kozijnen; trappen; serres; erker; uitbouw; doorbraken; sloopwerk; metselwerk; schuifpuien; veranda; isolatiewerk; vervangen boeien; dakkap vervangen; berging; garage; kelders; schuur; woning; villa's; bedrijfsgebouwen; agrarische stallen; 
 
Neemt u gerust contact met ons op als uw wens er niet tussen staat. U kunt het zo gek nog niet verzinnen of wij kunnen u helpen. Doormiddel van een vrijblijvend gesprek kunnen wij meedenken met uw wensen en eventueel daarop volgend u een vrijblijvend interessante prijsopgave aanbieden