Aannemers
Aannemersbedrijf Brander Bouw BV in
Franeker
<<=Terug naar plaats Franeker
Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes van diverse aannemers in Franeker!

Maak uw keuze:
Aannemersbedrijf Brander Bouw BV
Voltastraat 8
8801PL Franeker

tel: 0517-383240

Extra informatie

Zoekt u een kleinschalig bouwbedrijf dat u kan helpen bij renovaties, uitbreidingen of verbouwingen aan uw woning of bedrijfspand? Dan bent u bij ons aan het juiste adres: Brander bouwt het!   
Aannemersbedrijf Brander Bouw BV is een jong bedrijf dat, op basis van uitvoerige kennis en ervaring alle werkzaamheden op bouwgebied kan uitvoeren. Wij zijn gevestigd in Franeker. Sinds de start in 2005 heeft Brander Bouw zich bewezen als een vakkundige en informele bouwpartner, die altijd voor u klaarstaat. 
 
Nieuwsgierig geworden? Op de volgende pagina’s kunt meer lezen over de werkwijze van Brander Bouw en wat wij voor u kunnen betekenen. Neem ook een kijkje in het portfolio voor een selectie uit onze afgeronde projecten. 
 
Wilt u meer, of specifiekere informatie, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op! 
 
Het Bedrijf  
 
De broers Steven en Henk Brander startten in 2005 met Brander Bouw aan de Voltastraat in Franeker. Voorheen werkte Steven Brander in loondienst als onderhoudsman in onroerend goed. Henk Brander is eigenaar van Bouwbedrijf Burggraaff in Bolsward. Die samenwerking met het zusterbedrijf maakt Brander Bouw veelzijdig. 
Heeft u ons logo gezien? Wij staan voor: actief (rood), betrouwbaar (blauw) en oplettendheid/attent (geel). Daarnaast voldoen wij aan strenge eisen op het gebied van vakmanschap, betrouwbaarheid en bedrijfsvoering. 
 
Werkzaamheden 
 
Aannemersbedrijf Brander Bouw BV kan, al dan niet in combinatie met zijn zusteronderneming Burggraaff Bolsward, ingezet worden bij de meest uiteenlopende werkzaamheden in de bouw. Van kozijnreparatie en badkamers, tot uitbreidingen en complete winkelinterieurs. Daarbij horen ook de constructieve werkzaamheden en het benodigde bouwadvies. Ook tekenwerk en vergunningaanvraag zijn onderdeel van de diensten. 
 
De werkwijze van Aannemersbedrijf Brander Bouw BV 
 
“Oplossingen zoek je altijd samen met de klant.” Het doel is om wensen en werkelijkheid naadloos op elkaar aan te laten sluiten. Op verschillende momenten in het bouwproces lopen wij de wensen en behoeften nogmaals met u door; alles gaat in overleg. Als er tijdens de uitvoering veranderingen optreden in de wensen, staan wij daar altijd voor open. Dat is mogelijk wanneer je goed communiceert en tijdens de uitvoering flexibel bent. Dit noemen wij interactief bouwen. 
 
Sterke punten van het bedrijf: 
 
  • Een kwalitatief goed product leveren tegen een betaalbare prijs; 
  • Snelle service bij calamiteiten; 
  • In overleg met de klant naar een goed eindproduct streven; 
  • Ook tijdens de uitvoering nog flexibel zijn bij veranderingen in de wensen van de opdrachtgever; 
  • Goede concurrentiepositie, mede door de gevestigde naam van zusteronderneming Bouwbedrijf Burggraaff Bolsward bv.


Specialiteit
  • Bouwadvies  
  • Badkamers