Aannemers
Aannemersbedrijf Van Schijndel BV in
Geffen
<<=Terug naar plaats Geffen
Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes van diverse aannemers in Geffen!

Maak uw keuze:
Aannemersbedrijf Van Schijndel BV
Bredeweg 13
5386KM Geffen

tel: 073-5322961

Extra informatie

Welkom bij Aannemersbedrijf Van Schijndel BV    
Aannemersbedrijf Van Schijndel BV is met meer dan 175 medewerkers actief in de bouw en ontwikkeling. Met ruim 60 jaar ervaring realiseren wij in Nederland projekten in de utiliteits- en woningbouw. Binnen de utiliteitsbouw zijn we met name gespecialiseerd in kantoren, fabrieken, scholen, distributiecentra en winkelcentra. 
 
“Kwaliteit wint de strijd” 
 
Onze missie is niet de grootste worden, maar wel de beste zijn. Dit zijn we door kwaliteit altijd voorop te stellen. Onze ISO en VCA certificering, de specifieke vakkennis van onze hoog opgeleide mensen en de samenwerking met vaste bouwpartners leveren daarvoor het beste bewijs. Met veel betrokkenheid en een enorme passie voor het vak brengen we dagelijks voor u kwaliteit in de praktijk. De slogan: “Kwaliteit wint de strijd” is hierbij onze drijfveer. 
 
Aannemersbedrijf Van Schijndel BV  
 
Aannemersbedrijf Van Schijndel BV vindt zijn oorsprong in het Brabantse Geffen. Van Schijndel is afgelopen decennia uitgegroeid tot een middelgroot bouwbedrijf, met een omzet van circa € 50 miljoen en een personeelsbestand van ongeveer 150 medewerkers. In ruim zestig jaar heeft Van Schijndel zich ontwikkeld tot een dynamisch bedrijf van formaat met een uitstekende reputatie bij een grote groep vaste klanten. Deze reputatie heeft Van Schijndel te danken aan de betrouwbaarheid als partner, vakmanschap en een kwalitatief hoogwaardig eindproduct. “Er is maar een ding belangrijk: een tevreden klant”. 
 
Mede om die redenen werkt Van Schijndel al jaren samen met vaste onderaannemers, die werken volgens de kwaliteitsnormen van Van Schijndel. Van Schijndel is ISO 9001:2008 en VCA** 2008/05 gecertificeerd, een erkend leerbedrijf en tevens lid van Woningborg. 
 
Van Schijndel heeft een eigen timmerfabriek en een eigen materieeldienst. In de volledig geoutilleerde timmerfabriek kunnen in een korte doorlooptijd en snelle omschakeltijd, kozijnen, ramen en deuren in kleine of grote series, onder KOMO keur geproduceerd worden. Met de breed opgezette materieeldienst zijn we in staat snel respons te geven op de vraag om inzet van materieel. Tevens beschikt Van Schijndel over een eigen onderhoudsdienst met “allround” vaklieden. 
 
Van Schijndel heeft een reputatie opgebouwd als no-nonsense organisatie, waarbij u van Van Schijndel mag verwachten dat op alle niveaus met u wordt meegedacht, voor zowel kleine als grote bouwwerken. Zo kunnen wij tezamen met u als klant borg staan voor het bereiken van de juiste uitstraling, maximale functionaliteit en een juiste prijs-/kwaliteitsverhouding. Of het nu gaat om een kantoor, bedrijfshal, distributiecentrum, school, woning of winkelcentrum, wij kunnen voor u een pand realiseren volledig naar uw wensen.

Specialiteit
  • Kozijnen  
  • appartementen  
  • deuren  
  • garage  
  • kantoor  
  • ramen  
  • timmerfabriek  
  • woningen