Aannemers
Aannemersbedrijf Gebr C & M Korevaar BV in
Giessenburg
<<=Terug naar plaats Giessenburg
Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes van diverse aannemers in Giessenburg!

Maak uw keuze:
Aannemersbedrijf Gebr C & M Korevaar BV
Nijverheidsweg 4/A
3381LM Giessenburg

tel: 0184-659149

Extra informatie

Aannemersbedrijf Gebr C & M Korevaar BV is op 1 mei 1998 door de broers Cees en Martin Korevaar opgericht. Het bedrijf is gevestigd in Giessenburg en heeft zich in de afgelopen 15 jaar verder ontwikkeld van een 2-mans metselbedrijf naar een middelgroot aannemingsbedrijf met meerdere werknemers in dienst.   
Aannemersbedrijf Gebr C & M Korevaar BV kenmerkt zich als een aannemingsbedrijf waarbij betrokkenheid en vakmanschap centraal staan. De platte organisatiestructuur zorgt ervoor dat iedere opdrachtgever zich direct betrokken voelt bij het project. Het contact is hierbij open en persoonlijk. Daarnaast toont Gebr. C&M Korevaar maatschappelijk betrokkenheid door hun steun aan lokale initiatieven. 
 
Aannemersbedrijf Gebr C & M Korevaar BV is een familie-onderneming waarin slagvaardigheid, flexibiliteit en betrokkenheid de onderneming kenmerken. Het verregaand bouwtechnisch inzicht en ervaring binnen de onderneming samen met de vakbekwame medewerkers waarborgen het vakmanschap van Gebr. C&M Korevaar BV. 
 
Aannemersbedrijf Gebr C & M Korevaar BV legt zich vooral toe op kleinschalige bouwprojecten, in de ruimste zin van het woord, maar ook de constructie van complete woningen en een bedrijfshal zijn al gerealiseerd. Voor een kennismaking met de diverse bedrijfsactiviteiten verwijzen we naar het onderdeel bedrijfsactiviteiten. 
 
Aannemersbedrijf Gebr C & M Korevaar BV streeft naar kwaliteitsborging en persoonlijk contact, zowel richting opdrachtgever als personeel. Verder zorgt het bedrijf voor continuïteit van de bedrijfsactiviteiten door het geven van vakgerichte opleidingen voor schoolverlaters en kortdurende stageplaatsen voor leerling-personeel. Hierdoor is Gebr. C&M Korevaar BV door Fundeon aangewezen als erkend leerbedrijf. 
 
De broers Cees en Martin Korevaar waren allebei in loondienst van een Giessenburgse aannemingsbedrijf, voordat zij besloten hun eigen zaak op te richten. In deze periode hebben zij een schat aan ervaring en kennis opgedaan op het gebied van metselwerk en kleinschalige bouwconstructies. Het ondernemerschap stroomde toen al door de aderen en het zou ook niet lang duren voordat hun eigen bedrijf van start ging. Dit gebeurde op 1 mei 1998, en bestond toen nog uit twee medewerkers: zijzelf. Spoedig groeide het bedrijf uit tot een volwassen onderneming met meerdere werknemers in dienst. 
 
Aannemersbedrijf Gebr C & M Korevaar BV zal zich ook de komende jaren blijven ontwikkelen in vakmanschap, en zich blijven profileren als een maatschappelijk betrokken onderneming. Parallel aan deze ontwikkeling zal professionaliteit en persoonlijk contact voorop blijven staan.

Specialiteit
  • Interieur  
  • Water  
  • Woningen