Aannemers
Roetgerink Aannemersbedrijf BV Goor in
Goor
<<=Terug naar plaats Goor
Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes van diverse aannemers in Goor!

Maak uw keuze:
Roetgerink Aannemersbedrijf BV Goor
Borghoeksweg 36
7471LA Goor

tel: 0547-272622

Extra informatie

Welkom bij Roetgerink Aannemersbedrijf BV Goor   
Roetgerink Aannemersbedrijf BV Goor heeft als aannemer een goede naam in Goor en de regio's Twente en Salland. Ons familiebedrijf bestaat al 40 jaar. Je mag dan wel zeggen dat je kennis van zaken hebt. Wij weten wat wel en niet kan op het gebied van nieuwbouw, utiliteisbouw,verbouw en onderhoud. Wij denken daarom graag mee en helpen u uw wensen om te zetten in een kwalitatief goede bouw. Wij maken altijd gebruik van hoogwaardige materialen. Dankzij onze persoonlijke aanpak hebben wij een groot aantal trouwe klanten aan ons weten te binden. 
 
Roetgerink Aannemersbedrijf BV Goor is thuis in nieuwbouw, utiliteitsbouw, verbouw en onderhoud. Al onze bouwprojecten zijn op maat gesneden, waarbij wij ons zo flexibel mogelijk opstellen. Bouwen doe je samen. U heeft de wensen, wij hebben de oplossingen en het vakmanschap. Wij zetten ons optimaal in voor het eindresultaat, zodat wij een project met gepaste trots kunnen opleveren. 
 
Roetgerink Aannemersbedrijf BV Goor staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid, service en flexibiliteit! 
 
Over Roetgerink Aannemersbedrijf BV Goor 
 
 
100% Roetgerink Aannemersbedrijf BV Goor 
 
Onze uitgangspunten als aannemer wortelen in de ambachtelijke traditie van een familiebedrijf: pas als de klant 100% tevreden is, heb je het goed gedaan! 
 
Kwaliteit 
 
Wij bouwen met kwaliteit. Niet alleen door de goede bouwmaterialen, maar ook door de mensen die daarmee werken. Wij proberen een vast team van enthousiaste vakmensen op een project te zetten. Voor specifieke werkzaamheden, zoals installatiewerk en schilderwerk, werken wij uitsluitend met gespecialiseerde onderaannemers. 
 
Betrouwbaarheid 
 
Onze organisatie kenmerkt zich door korte lijnen. De klant heeft een vast aanspreekpersoon en die zorgt ervoor dat hij persoonlijk een oogje in het zeil houdt. Dat komt de betrouwbaarheid ten goede. Wij zorgen voor een kernteam en een goede planning, zodat de bouw continu door kan gaan. U weet wie er met en in uw huis bezig is! 
 
Service gericht 
 
Als de bouw klaar is, betekent dat niet dat u opeens geen klant meer bent. Ook daarna staan wij altijd voor u klaar. Zowel bij grote als kleine klussen is service bij ons erg belangrijk. 
 
Flexibiliteit 
 
Bij ons geldt afspraak is afspraak, maar mocht de klant tijdens de bouw bedenken dat hij het anders wil hebben dan gaan wij daar uiteraard gewoon in mee. De beste ideeën komen nou eenmaal vaak als je aan de slag bent. Want Roetgerink Aannemersbedrijf BV Goor staat voor aandacht.

Specialiteit
  • Badkamer  
  • Installatiewerk  
  • Kozijnen  
  • Schilderwerk  
  • Serre  
  • Aanvraag bouwvergunning  
  • Bouwvergunning  
  • Deuren  
  • Ramen