Aannemers
Aannemersbedrijf Schippers & Den Hartog Bouw BV in
Groot ammers
<<=Terug naar plaats Groot ammers
Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes van diverse aannemers in Groot ammers!

Maak uw keuze:
Aannemersbedrijf Schippers & Den Hartog Bouw BV
Gelkenes 44b
2964 AC Groot ammers

tel: (0184) 688940

Extra informatie

Aannemersbedrijf Schippers & Den Hartog Bouw BV is van oorsprong een bedrijf wat is ontstaan uit Fa T. Schippers en zoon. Dit bedrijf was in Nieuwpoort gevestigd.  Door de verkoop van dit bedrijf in 1989 ontstond Schippers Bouw. Sindsdien werkt ons bedrijf onder de vlag van de Den Boer Groep (DB Holding BV). 
 
In mei 1994 is Schippers Bouw verhuist van Nieuwpoort naar het industrieterrein te Groot-Ammers. 
 
Vanaf 1 november 1996 kwamen Fa Schippers Bouw en Den Hartog Metselbedrijf bij elkaar, zo ontstond Aannemersbedrijf Schippers & Den Hartog Bouw BV. 
 
Op 1 juli 1998 kwam tot slot Schildersbedrijf Brand onze ploeg versterken. 
 
In de laatste week van 2005 en de eerste week van 2006 is het bedrijf verhuist van het industrieterrein in Groot-Ammers naar ons huidige adres, Gelkenes 44B te Groot-Ammers. In de volksmond bekend als de “Scheepswerf”. 
 
We zijn uitgegroeid tot een bedrijf wat zich sterk heeft gemaakt door een variatie aan vakmensen. 
Zo kunnen we een metsel- timmer- of schilderklus zonder problemen voor u uitvoeren. 
 
Misschien wilt u een grote verbouwing of een klein klusje gerealiseerd hebben, we kunnen een nieuw woonhuis voor u bouwen of een riolering ontstoppen, een slot vervangen,of een ronde mal voor de prefab beton industrie maken, van renovatieprojecten, tot alle onderhoud van uw woning(en), zowel binnen als buiten. 
 
En dan is er nog de mogelijkheid om het werk tot in de laatste detail voor u af te werken. 
De schilders staan klaar om uw woning zowel binnen als buiten te schilderen. Uiteraard behoort behangen ook tot de mogelijkheden, reparatie werk aan kozijnen, het vervangen van een ruit, u noemt het maar en wij doen het voor u.