Aannemers
Aannemersbedrijf Visser en De Koning in
Hardinxveld Giessendam
<<=Terug naar plaats Hardinxveld Giessendam
Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes van diverse aannemers in Hardinxveld Giessendam!

Maak uw keuze:
Aannemersbedrijf Visser en De Koning
Buitendams 107/A
3371BB Hardinxveld Giessendam

tel: 0184-611394

Extra informatie

Zoekt u een betrouwbare aannemer met kennis en ervaring op het gebied van nieuwbouw, renovatie en verbouw en waar kwaliteit en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan? In dat geval is Aannemersbedrijf Visser en De Koning uw bouwpartner.   
 
Of het nu gaat om een kleine verbouwing zoals het plaatsen van een dakvenster, dakkapel, opbouw, aanbouw of voor de realisatie van een complete villa, u bent bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen uw gehele project ontwerpen, begeleiden, uitvoeren en naar uw tevredenheid opleveren. Het gehele vergunningstraject kunnen wij voor u verzorgen. 
 
 
Wilt u meer informatie over onze werkzaamheden, neemt dan contact met ons op. 
 
 
Wie zijn wij? 
 
Op 16 oktober 1989 werd Aannemersbedrijf Visser en De Koning als V.O.F. opgericht door Dhr. K. de Koning en L. Visser. Beide waren ze daarvoor werkzaam als allround timmerman en op zoek naar een nieuwe uitdaging. Die uitdaging vonden ze in een eigen bedrijf. Tijdens de eerste jaren van het bedrijf werden er voornamelijk werken in onderaanneming uitgevoerd. De eerste werknemer werd in september 1990 in vaste dienst aangenomen, maar inmiddels is het aantal werknemers gegroeid tot 20 enthousiaste krachten.

Wat doen wij? 

Het bouwbedrijf van Visser & de Koning is gespecialiseerd in nieuwbouw, verbouwing, onderhoud en renovaties. Maar u kunt natuurlijk ook bij ons terecht voor al uw bouwmaterialen en bouwklussen. Denkt u hierbij ook aan een dakkapel, dakopbouw of aanbouw aan uw woning. Al meer dan 20 jaar bewijst Visser & de Koning wat kwaliteit op de bouwplaats betekent. Uiteraard staat veiligheid bij ons hoog in het vaandel, wij zijn dan ook VCA gecertificeerd. 
 
Nieuwbouw 
 
Ook voor een nieuwbouwwoning bent u bij Visser & de Koning aan het juiste adres. Vanaf het ontwerp tot de oplevering zal Visser & de Koning u verrassen met vakbekwaamheid in service. Uw woning wordt in nauw overleg met uw gebouwd en zal natuurlijk aan alle moderne eisen van comfort en veiligheid voldoen. Voor een bedrijfslocatie geldt hetzelfde. Visser & de Koning realiseert met uiterste zorg uw nieuwe werkplek. 
 
Onderhoud 
 
Onderhoud van uw woning is natuurlijk heel belangrijk. Door op tijd een erkend afwerkings bedrijf in te schakelen zult u op termijn hoge kosten besparen. Maar mocht het toch zo zijn dat uw woning het onderhoud van een aannemer nodig heeft dan heeft u met Visser & de Koning een betrouwbare partner in handen. 
 
Verbouwing 
 
Of het nu gaat om de verbouwing van uw woning, een winkelverbouwing of het verbouwen van een oude boerderij naar woonboerderij of bedrijfsgebouw. Een goede verbouwing vergt een goede planning en organisatie. Met onze ervaring in combinatie met de VCA certificatie zullen we voor u en uw omgeving de overlast tot het minimum beperken. 
 
Renovatie 
 
Renovatie is voor ons het herstellen van een gebouw in oorspronkelijke en nieuwstaat. Maar ook het verbouwen van een klassieke boerderij naar een woonboerderij zien wij als renovatie. Hierbij werken wij desgewenst nauw samen met subsidie verstrekkende instanties en gespecialiseerde architecten. 
 
Tegel- en stukadoorswerk 
 
Visser en De Koning Aannemingsbedrijf kan ook tegel- en stukadoorswerk voor u verzorgen. Onze ervaren metselaars, stukadoors en tegelzetters werken volgens de laatste richtlijnen.