Aannemers
Aannemersbedrijf Jongema Bouw BV Harlingen in
Harlingen
<<=Terug naar plaats Harlingen
Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes van diverse aannemers in Harlingen!

Maak uw keuze:
Aannemersbedrijf Jongema Bouw BV Harlingen
Industrieweg 1/C
8861VH Harlingen

tel: 0517-417675

Extra informatie

Aannemersbedrijf Jongema Bouw BV Harlingen is een modern, dynamisch middelgroot familiebedrijf gevestigd in Harlingen. Als allround-bouwer zijn we veelzijdig in het uitvoeren van projekten, maar wel met oog voor detail. Ons werkgebied bestaat in principe uit heel Nederland, met de nadruk op de noordelijke provincies. Jongema Bouw BV is aangesloten bij Bouwend Nederland, de overkoepelende organisatie van erkende bouwers, en is VCA gecertificeerd. Verder zijn wij een erkend leerbedrijf voor het opleiden van aspirant timmerlieden.   
Betrouwbaarheid, samenwerken en oog én oor hebben voor de belangen van opdrachtgevers staan centraal. Een team van enthousiaste medewerkers met de juiste mentaliteit zet zich in om een bouwwerk van klein tot groot tot stand te brengen. Dit in combinatie met de modernste technieken met traditioneel vakmanschap. 
 
Onze internetsite geeft een overzicht van onze aktiviteiten. Onder projecten vindt U een selectie van projecten welke wij in de loop der jaren gerealiseerd hebben. Bouwen met Jongema Bouw BV is bouwen met een daadkrachtige partner, die klaarstaat een steentje bij te dragen aan uw toekomst. 
 
Aannemersbedrijf Jongema Bouw BV Harlingen richt zich op het realiseren van moderne, functionele, hoogwaardige gebouwen, van kleinschalig tot groot. Flexibiliteit en oplossingsgericht meedenken bieden wij U op het gebied van nieuwbouw, verbouw, onderhoud, renovatie en restauratie. 
 
Onze organisatie is ingericht op een snel en adequaat reageren op prijsaanvragen en specifieke wensen. Wij hechten veel belang aan continuïteit, kwaliteit en uitstekende service. Door deze visie heeft Jongema Bouw BV de afgelopen jaren een groot aantal vaste opdrachtgevers verworven. 
 
Bij "projecten" krijgt u een indruk van een groot aantal door ons uitgevoerde projecten. Bent u benieuwd naar de vele mogelijkheden? Bel of mail ons en laat u volledig informeren tijdens een oriënterend gesprek.