Aannemers
Aannemersbedrijf Janssen de Jong Bouw Zuid B.V. in
Hedel
<<=Terug naar plaats Hedel




Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes van diverse aannemers in Hedel!

Maak uw keuze:




Aannemersbedrijf Janssen de Jong Bouw Zuid B.V.
Akkerseweg 16
5321 HG Hedel

tel: (073) - 5492888

Extra informatie

Door te bouwen, creëren we ruimte voor mensen  En wie de ruimte heeft, kan genieten. 
 
'Optimale ruimte voor mensen', dat is de filosofie die de hele organisatie van Janssen de Jong Bouw uitdraagt, het is het credo van onze organisatie. We opereren sinds jaar en dag als pro-actief bouwbedrijf. We denken al in een vroeg stadium – vóór de start van de bouw – na over het gebruik van ruimtes. Dat houdt in dat we goed luisteren naar uw wensen, om een optimale oplossing te kunnen realiseren. 
 
Wat doen wij anders? 
 
Bij ons staan het proces of de functies niet voorop, maar de optimale oplossing staat centraal. Die kunnen we alleen bereiken als het totale proces voorspoedig verloopt. Onze medewerkers bouwen met trots voor u en u zult trots zijn op het resultaat. We geven onze klanten de ruimte om hun wensen te realiseren en vervolgens ook de ruimte daadwerkelijk zo te beleven. 
 
Pas dan spreken wij van een optimale ruimte voor mensen. Zo denken wij over bouwen. 
 
 
Waarom Aannemersbedrijf Janssen de Jong Bouw Zuid B.V.? 
 
Alle medewerkers van ons bedrijf geloven in een nieuwe manier van bouwen. Janssen de Jong Bouw wil uw huistvestingsvraagstuk omzetten in een optimaal resultaat - of het nu gaat om woningen voor particulieren of bedrijfshuisvesting. 
 
Wij spreken daarbij over het realiseren van: 
'Optimale ruimte voor Mensen'. 
 
Want mensen gaan de ruimtes die wij bouwen gebruiken! 
 
Optimale oplossing 
 
Om de optimale oplossing te kunnen realiseren, stemmen we de behoeften en de wensen van gebruikers op elkaar af en vullen die aan met onze kennis en ons advies. Onze medewerkers zijn proactief en we stellen ook tijdens de voorbereiding en het ontwerp van de ruimtes het gebruik ervan voorop. 
 
 
Optimale ruimte, maximale resultaat 
 
Ook onze eigen mensen bieden we optimale ruimte, zodat ze het maximale uit hun talenten kunnen halen. Samen komen we zo tot een optimale oplossingen met het maximale resultaat voor onze klanten. 
 
Dat optimale resultaat kunnen we garanderen door het complete bouwproces ook optimaal te laten verlopen.