Aannemers
Aannemersbedrijf A. Schreurs in
Heerde
<<=Terug naar plaats Heerde
Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes van diverse aannemers in Heerde!

Maak uw keuze:
Aannemersbedrijf A. Schreurs
Plakkenweg 18
8181 SP Heerde

tel: 0578 690840

Extra informatie

Voor kleine en grotere (ver)bouwprojecten, waarbij u de hulp en expertise van een vakman nodig heeft, staan wij voor u klaar. Wij zijn naast bovengenoemde kleinere klussen en verbouwingen n.l. ook gespecialiseerd in meeromvattende werkzaamheden zoals de complete bouw van woningen,kapschuren,loodsen,en verbouwingen van bijv. badkamers, het realiseren van aanbouwen aan woningen, en het installeren van dakkapellen. Voor deze grotere (ver)bouwprojecten werken wij samen met bouwpartners uit de regio die dezelfde filosofie aanhangen als wij; het leveren van kwaliteit voor een scherpe prijs.   
Door onze ruime ervaring in bovenstaande werkzaamheden kunnen wij u dus een uitgebreid pakket aan kleine en grote diensten aanbieden. Projecten worden door ons zo snel mogelijk opgepakt en ook binnen een realistisch gepland tijdschema opgeleverd. Aan loze beloftes heeft u immers niets. 
 
Ook qua prijs zit u bij ons goed; we kennen namelijk de weg naar de juiste leveranciers. Zowel kwalitatief als prijstechnisch. Niet onbelangrijk, aangezien materialen een groot deel van de kostprijs van uw project bepalen. Goed inkopen scheelt u dus geld. Veel geld. U zult merken, dat als wij een offerte voor u hebben gemaakt, dat deze scherp en concurrerend is, maar wél realistisch. Aan extra kosten achteraf en dus overschrijding van uw budget, heeft u niets. 
 
Tot slot, ook niet onbelangrijk: U heeft bij uw project altijd direct met de eigenaar te maken. 
Dat houdt verantwoordelijkheden duidelijk, lijnen kort en daardoor communicatie eenvoudig. 
 
Kortom; wij maken graag een offerte voor uw project, groot of klein. We horen graag van u!