Aannemers
Aannemersbedrijf Gebr Van de Ven in
Heesch
<<=Terug naar plaats Heesch
Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes van diverse aannemers in Heesch!

Maak uw keuze:
Aannemersbedrijf Gebr Van de Ven
Loosbroeksestraat 16/A
5384SV Heesch

tel: 0413-229376

Extra informatie

Aannemersbedrijf Gebr Van de Ven: een gemoedelijk familiebedrijf met aandacht voor kwaliteit   
In ruim 25 jaar heeft Gebr. van de Ven zich met name bewezen in de bouwkunde, civiele techniek en in de aanleg van sportvelden. Het gemoedelijke karakter van ons familiebedrijf vertalen we dagelijks in onze werkzaamheden, zowel in binnen- en buitenland. Kwaliteit, persoonlijkheid en plezier in het werk spelen daarbij een belangrijke rol. 
 
In de bouwkunde richten we ons zowel op de particuliere bouw als op de bouw en renovatie van zakelijke bedrijfspanden. De (toekomst)wensen van onze opdrachtgevers staan uiteraard centraal. In goed overleg worden uw wensen omgezet in concrete plannen en praktijkgerichte oplossingen. 
 
In de civiele techniek zijn we vooral actief met betonwerken en waterkeringen. Voor verschillende opdrachtgevers (met name grote landelijke bedrijven) en verspreid door het hele land. 
 
Op het gebied van sportvelden hebben we ons met name gespecialiseerd in het aanleggen van de onderbouw voor kunstgrasvelden. Bijzonder daarbij is het gebruik van een E-layer, een unieke rubberen onderlaag. Onlangs hebben we bovendien een uniek systeem ontwikkeld, waarmee de oude infill uit de bestaande kunstgrasmat geveegd wordt en voor hergebruik geschikt is. 
 
De geschiedenis van Aannemersbedrijf Gebr Van de Ven begint in de jaren 
 
zeventig van de vorige eeuw. Toen begon vader Bert van de Ven voor zichzelf in het beplanten en het aanleggen van tuinen. Onder de bedrijfsnaam A. v.d. Ven breidde Bert zijn diensten al snel uit met het bouwen en onderhouden van wegen. Tevens startte hij al snel met de aanleg van (gravel-)tennisbanen. 
 
Toen de bouwsector in de jaren tachtig flinke klappen kreeg, verloren veel mensen hun baan. Het bedrijf van Bert van de Ven bleef echter groeien en de aanleg van gravelbanen leidde steeds vaker tot bouwgerelateerde opdrachten, zoals de aanleg van complete accommodaties. De bedrijfsactiviteiten veranderde en Bert ging zich steeds meer specialiseren in verschillende bouwopdrachten. Eerst op kleine schaal, maar al snel wist het familiebedrijf uit te groeien tot een sterke speler in de reigionale woning- en utiliteitsbouw. Ook Peter, Henk en Albert (zoons van Bert) werkte inmiddels fanatiek mee in het bedrijf. In 1986 namen zij het bedrijf over en veranderde de naam in "Aannemingsbedrijf Gebr. van de Ven". 
 
Tegenwoordig is Gebr. van de Ven uitgegroeid tot een gerenomeerd bedrijf met opdrachten op regionale, landelijke en zelfs Europese schaal. Wij richten ons op drie pijlers, namelijk bouwkunde, civiele techniek en de aanleg en renovatie van sportvelden. Ondanks de omvang en spreiding van onze opdrachten, blijven we ons uitsterste best doen om het gemoedelijke karakter van ons familiebedrijf in stand te houden. We staan voor kwaliteit, persoonlijkheid en plezier in het werk. Inmiddels werken ook zoons Dirk, Peter en Bram al vol enthousiasme mee in ons bedrijf en daarmee lijkt de geschiedenis zich te gaan herhalen... 
 
Werkwijze 
 
Als ervaren partner zijn wij dagelijks actief met verschillende opdrachtgevers in uiteenlopende sectoren. Bij onze werkzaamheden in binnen- en buitenland staan kwaliteit, persoonlijkheid en plezier in het werk altijd voorop. Wij houden van korte lijnen en direct contact, snel handelen en oplossingsgericht denken in geval van onverwachte situaties. 
 
Het eindresultaat van de werkzaamheden is en blijft altijd erg belangrijk. Goed overleg met alle partijen speelt daarbij een belangrijke rol. In het voortraject bespreken we bij iedere opdracht dan ook graag samen alle mogelijkheden. In overleg wordt de planning vastgesteld en deze wordt tussentijds geëvalueerd. Mogelijke problemen worden zo snel mogelijk opgelost, zodat het project geen vertraging op hoeft te lopen. 
 
En moet er voor een project enig tekenwerk verricht worden, dan kunnen wij dit binnen ons eigen bedrijf uitvoeren. Daarnaast hebben wij ook vaste betrouwbare partners die eventuele berekeningen of adviezen voor u kunnen maken.