Aannemers
Frans Tellekamp Booland Bouw- en Timmerwerken in
Heiloo
<<=Terug naar plaats Heiloo
Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes van diverse aannemers in Heiloo!

Maak uw keuze:
Frans Tellekamp Booland Bouw- en Timmerwerken
Haesackerlaan 67
1851ML Heiloo

tel: (0)72 5337632

Extra informatie

Zoekt u een vakkundig en betrouwbaar bouw- en timmerbedrijf in Heiloo en omstreken? Waar korte lijnen, duidelijke afspraken en kwaliteit vanzelfsprekend zijn? Waar u contact heeft met een vast aanspreekpunt? Dan hoeft u niet verder te zoeken. De verbouwing of renovatie van uw huis begint bij Tellekamp Booland, hét bouw- en timmerbedrijf van Heiloo.   
Timmerbedrijf Heiloo waar een afspraak ook écht een afspraak is. 
 
‘Een man een man, een woord een woord.’ Oftewel: afspraak is afspraak. Daar mag u ons aan houden. We zijn een klein timmerbedrijf in Heiloo waardoor er korte lijnen zijn, maar groot genoeg om omvangrijke klussen aan te kunnen nemen. Ons timmerbedrijf in Heiloo werkt met een vaste groep onderaannemers van stucadoors, tegelzetters en vakmensen voor installatietechniek. Wij kunnen letterlijk en figuurlijk op én met hen bouwen. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit waarborgen. 
 
De vakspecialisten van ons bouw- en timmerbedrijf Heiloo weten als geen ander hoe specifiek en uniek de wensen van klanten kunnen zijn. Wij denken daarom graag met u mee om tot de best mogelijke en betaalbare oplossingen te komen. Aanbouw-, verbouw- en renovatiewerkzaamheden aan uw huis moeten immers vakkundig gebeuren. 
 
Waar een klein timmerbedrijf groot in kan zijn, van ontwerp tot oplevering: 
 
dakkapellen 
dakramen 
keuken 
badkamer 
houten kozijnen, ramen en deuren 
kunststof kozijnen merk Veka. 
 
Bij hét bouw- en timmerbedrijf uit Heino bent u verzekerd van: 
 
goede prijs en kwaliteit verhouding, 
werken met hoogwaardige produkten, 
een keuze tussen zowel hout als kunststof, 
goede nazorg, 
advies en begeleiding bij ontwerp van uw verbouwing, 
afspraak = afspraak. 
 
Kunststof kozijnen Heiloo – Tellekamp Booland. 
 
Geen onderhoud meer, betere isolatie, veiliger: dat kunststof kozijnen en dakramen een hoop voordelen bieden, hoeven we u vast niet te vertellen. U bent tenslotte niet voor niets bij een leverancier van kunststof kozijnen uit Heiloo terecht gekomen! 
 
Zoekt u op internet, dan vindt u veel prijsvechters die kunststof kozijnen in Heiloo en omgeving aanbieden. Helaas leert de praktijk dat goedkoop vaak duurkoop is. Bijvoorbeeld doordat de kunststof kozijnen van een slechte kwaliteit zijn, of doordat de installatie niet professioneel gedaan is. Soms worden kosten in een eerder stadium al hoger. Bijvoorbeeld bij verkoop aan de deur waarbij bedragen in de offerte niet realistisch blijken te zijn en er al snel extra kosten bij komen.

Specialiteit
  • Dakkapellen  
  • Deuren  
  • Ramen