Aannemers
WV Bouw BV in
Helmond
<<=Terug naar plaats Helmond
Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes van diverse aannemers in Helmond!

Maak uw keuze:
WV Bouw BV
Postbus 6110
5700EV Helmond

tel: 06-11128224

Extra informatie

WV Bouw BV is een zelfstandig bedrijf wat zich bezighoud met bouwen.    
Onderscheidend in Kwaliteit – Vanuit dit oogpunt worden al onze bouwwerken gerealiseerd. Een beter stuk werk afleveren dan gemiddeld. Persoonlijke begeleiding en één aanspreekpunt tijdens het gehele bouwproces. Betrouwbaarheid in zowel mensen als materieel. Materiaalkeuze en afspraken worden nagekomen.  
 
Kostenbewaking, inlevingsvermogen en oog voor detail zowel voor als tijdens de bouw. Planning en logistiek sluiten naadloos op elkaar aan zodat we in korte tijd uw bouwwerk verwezenlijken. Wederom wordt hierin de hoogste kwaliteit nagestreefd.  
 
Moeilijkheden, wensen en speciale eisen gaan we niet uit de weg. Door ons wordt creatief en oplossingsgericht gewerkt en gedacht. 
 
nieuwbouw 
 
Van tekening tot oplevering. 
 
WV Bouw BV begeleidt u persoonlijk op uw pad naar een eigen woning. U bepaalt zelf in hoeverre onze hulp benodigd is vanaf tekening tot stoffering. Dit kan zijn met advisering in bouwmaterialen maar ook het aanvragen van een bouwvergunning. 
 
Belangrijk in deze is het begintraject. Menigmaal komen bouwfouten pas aan het licht in of na het bouwproces. We pleiten ervoor zo vroeg mogelijk in dit proces deel te nemen. Mankementen worden zo vroegtijdig opgespoord. Bovendien kan vereenvoudiging van detaillering ook nog eens kostenbesparend zijn. 
 
Wij werken uitsluitend met vakmensen en materiaal van hoge kwaliteit. Ons prijskaartje zal misschien niet altijd het goedkoopst zijn. Echter een reële onderbouwde prijs geeft achteraf géén verrassing. We staan garant voor een betrouwbare, gespecificeerde begroting. 
 
 
verbouw 
 
Verbouwwerkzaamheden in en aan uw woning zijn bij ons in goede handen. WV Bouw heeft verstand van zaken en voert de werkzaamheden altijd onder garantie uit. Aangezien een verbouwing doorgaans een grote klus is waarbij u veel keuzes moet maken, is een goed advies belangrijk. 
 
Bij aspecten als architectonische details, modernisering of energiebesparende verbeteringen denken we ten alle tijden met de opdrachtgever mee. Doordachte keuzes, duurzame materialen en juiste detailleringen. Hierin schuilt een solide resultaat. 
 
Een verbouwing zonder overlast is een droombeeld. Aan een minimale overlast proberen we continu ons steentje bij te dragen. Regelmatige controle op de bouwplaats en overleg met de opdrachtgever heeft daar natuurlijk een groot aandeel in. 
 
 
renovatie 
 
Vakmanschap en renovatie gaan samen hand in hand. Oude technieken en nieuwe materialen komen hier bij elkaar. Creativiteit en vindingrijkheid komen bij een renovatie pas echt tot zijn recht. 
 
Goed en zorgvuldig slopen, maar ook eventuele asbestsanering en bodem-verontreiniging worden vakkundig uitgevoerd. Deskundigheid van bouw-voorschriften, constructieve berekeningen en regelmatige controle zorgen voor een degelijke, veilige bouwplaats. 
 
Veel disciplines, maar toch één aanspreekpunt. Vernieuwing van een bestaand object in een onwaarschijnlijk kort tijdsbestek.

Specialiteit
  • Appartementen  
  • Bouwvergunning