Aannemers
Aannemersbedrijf Pinkert BV in
Holten
<<=Terug naar plaats Holten
Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes van diverse aannemers in Holten!

Maak uw keuze:
Aannemersbedrijf Pinkert BV
Ondernemersweg 5a
7451 PK Holten

tel: 0548-361259

Extra informatie

In de loop der jaren hebben wij ons ontwikkeld tot een gerenommeerd bedrijf waarin ambachtelijk vakmanschap en duurzame kwaliteit gebundeld worden. Wij kiezen graag, samen met u, voor de kwaliteit van traditionele bouw met modern comfort.   
Onze werkzaamheden liggen niet alleen in de nieuwbouw, verbouw, renovatie, restauratie maar ook adviseren wij u ook graag over uw mogelijkheden. Wij streven naar feilloos maatwerk zodat u een optimale oplossing krijgt voor uw wensen. Niet alleen voor grote projecten, maar evenzeer voor kleine opdrachten. 
 
Onze flexibiliteit en efficiëntie zijn mede het gevolg van onze ambachtelijke manier van werken en ons vakmanschap, waarbij wij gebruik maken van moderne middelen.  
 
Een betrouwbare partner 
 
Zoekt u een betrouwbare partner voor het realiseren van uw woningbouw- of utiliteitsbouwproject, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ons personeelsbestand bestaat uit ervaren en gemotiveerde metselaars en timmerlieden, die over uitstekende bouwkundige kennis en vaardigheden beschikken. In samenwerking met diverse gerenomeerde onderaannemers leveren wij een uitstekend product met een goede prijs-kwaliteit verhouding. 
 
Aannemersbedrijf Pinkert BV 
 
Ondernemersweg 19, Holten 
Wij beschikken over een eigen werkplaats. Hierdoor kunnen wij snel en accuraat inspelen op uw wensen. Wij spreken hier dus niet over standaard, maar over maatwerk. 
Wij zijn sinds 2002 gevestigd in een modern bedrijfspand op bedrijventerrein 'Vletgaarsmaten' te Holten (vlakbij de A1; afslag Holten – Lochem). Deze locatie leent zich bij uitstek voor bouwwerkzaamheden in de regio en ook even daarbuiten. We nodigen u van harte uit om eens verder te kijken binnen ons bedrijf en onze mogelijkheden... 
 
Vrijblijvend en kosteloos kunt u bij ons terecht voor een heldere en duidelijke offerte. De wensen van de klant staan bij ons centraal, of u nu een bescheiden of een complete bouw geoffreerd wilt hebben.