Aannemers
Aannemersbedrijf Hilbers in
Hoogwoud
<<=Terug naar plaats Hoogwoud
Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes van diverse aannemers in Hoogwoud!

Maak uw keuze:
Aannemersbedrijf Hilbers
Graafflorisstraat 9
1718BN Hoogwoud

tel: 06 48343088

Extra informatie

Een bouwbedrijf dat al enigheid actief is in de bouwsector met jarenlange ervaring.   Naar volle tevredenheid van onze klanten hebben wij al velen projecten uitgevoerd, zoals verbouwen, renoveren en onderhouden van panden, woningen. U kunt bij ons terecht voor de uitvoering van een groot project, maar wij kunnen u ook van dienst zijn voor de kleinere opdrachten, zo als aanbouwen en erkers 
 
Van plan tot realisatie. 
 
Dankzij jarenlange relevante ervaring en het rechtstreekse contact met onze klanten, garanderen wij een perfect eindresultaat voor iedere klus. Graag denken wij met u mee en adviseren u zowel tijdens het voortraject áls bij de uiteindelijke uitvoering van de opdracht. Uw wensen kunnen worden weergegeven in een 3D tekening, om vervolgens vertaald te worden naar een technisch haalbare oplossing. Als uw ideeën nog moeten uitgewerkt hebben wij een goede samenwerking met architecten bureau Bloem en Lemstra architecten, die uw wensen vertaalt naar een kloppend concept. 
 
Betaalbare aanneem prijzen 
 
Veel aannemers- en bouwbedrijven hebben veel overheadkosten, vooral omdat ze personeel in vaste dienst hebben. Dit heeft meestal een hoog uurtarief tot gevolg. Bij ons is dat niet het geval, Aannemersbedrijf Hilbers werkt met een team van (zelfstandige) specialisten die perfect op elkaar zijn ingespeeld. Daarnaast hebben wij vaste onderaannemers, die hun vak eveneens feilloos beheersen. Door onze platte en slagvaardige organisatie zijn onze tarieven dan ook zeer concurrerend! 
 
Bent u op zoek naar een bouwbedrijf met referenties? 
 
….dan bent u bij Aannemersbedrijf Hilbers aan het juiste adres. Vraag mij de klantenbestand. U zult merken dat wij onze best hebben gedaan om mijn klanten tevreden te stellen. Wij maken graag een gratis en geheel vrijblijvende offerte voor u waarmee we de vergelijking met andere aanbieders zonder meer aandurven.  
Bij ons gaat vakwerk namelijk hand in hand met een scherp tarief. Wij zijn een klein aannemersbedrijf in Noord Holland, toch zijn wij groot genoeg om een pand van vijf appartementen in één keer aan te nemen. 
 
Wat doen wij? 
 
Het klatenbestand van Aannemersbedrijf Hilbers bestaat voor 40 procent uit zakelijke klanten, veelal collega bouw- en aanneembedrijven. Deze schakelen ons bijvoorbeeld in voor een verbouwing of renovatie- nieuwbouw uitvoering, onderhoud of een complete ‘turn key’-oplevering weet men ons te vinden.  
Onze particuliere klanten, die de overige 60 procent uitmaken, doen over het algemeen een beroep op ons voor de verbouwing, herinrichting aan en opbouw en complete nieuwbouw. 
 
Meer weten? 
 
Wilt u graag weten wat de uitvoering van uw plannen gaat kosten? Neem dan contact met ons op, u kunt volstaan met het sturen van een schets met een korte werkomschrijving; de voorkeur gaat echter uit naar een persoonlijk gesprek op de locatie waar de werkzaamheden moeten plaatsvinden. Dan kunnen wij een betere inschatting maken van de kosten en benodigde materialen. Indien u wenst kunt u hiervan een gespecifieerde offerte van ontvangen voor het werk wat uitgevoerd moet worden. 
 
Wilt u zelf bepaalde werkzaamheden uitvoeren? 
 
Geen probleem. Wij denken met u mee. Zo kunt u ook met een krap budget uw plannen of dromen verwezenlijken!