Aannemers
Aannemersbedrijf Van Gameren BV in
Huissen
<<=Terug naar plaats Huissen
Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes van diverse aannemers in Huissen!

Maak uw keuze:
Aannemersbedrijf Van Gameren BV
Postbus 75
6850 AB Huissen

tel: 026-3250254

Extra informatie

Aannemersbedrijf Van Gameren BV - uw kwaliteitsbouwer in Zuid-Gelderland  Aannemersbedrijf Van Gameren BV is dé duurzame kwaliteitsbouwer van Zuid-Gelderland. Wij hebben talloze projecten gerealiseerd. Dit varieert van nieuwbouw (woningen én bedrijfspanden) tot verbouw-, renovatie-, en onderhoudsprojecten die naar volle tevredenheid uitgevoerd zijn. 
Wat mogen wij voor Ú betekenen? 
Van ontwikkeling tot tekening, van voorbereiding tot uitvoering. U bent bij Aannemersbedrijf Van Gameren BV aan het juiste adres! 
 
Aannemersbedrijf Van Gameren BV is niet te klein voor het uitvoeren van grotere projecten maar wij voelen ons ook beslist niet te groot voor het 'kleinere werk'. 
 
Bouwgarant 
 
BouwGarant is hét grootste keurmerk in de bouw. Wij voldoen aan de strenge eisen op het gebied van kwaliteit en betrouwbaarheid. Hierop worden wij periodiek getoetst. Met ons bent u ervan verzekerd dat wij onze vakmannen inschakelen om uw wensen optimaal te verwezenlijken.  
 
Kwaliteit 
 
Onze kwaliteit vertaalt zich in: 
 
 • De juiste diploma's 
 • De juiste verzekeringen 
 • Onze aantoonbare ervaring 
 
Zekerheid 
 
Als u gaat bouwen zoekt u zekerheid. Die zekerheid geven wij u. Wat doen wij daarvoor? 
 
 • Afspraken zwart op wit 
 • VerBOUWgarantie 
 • Kwaliteitscontrole  
 
Service 
 
Service hebben we hoog in het vaandel. Niet alleen in de uitvoering van de projecten maar ook in de communicatie met u als opdrachtgever. 
U kunt met al uw vragen bij ons terecht. 
 
 • Wij kennen een heldere procedure bij klachten; 
 • Wij verstrekken u graag gratis brochures en informatie van de bouwgarant organisatie. 
 
Garantie 
 
Sluit voor extra zekerheid de VerBOUWgarantie af..... 
 
Een auto koop u met garantie. Op de zojuist aangeschafte camera wenst u garantie.... Waarom dan bouwen of verbouwen zonder garantie? Kies voor zekerheid en activeer zelf de VerBOUWgarantie. Dat kan omdat u met Van Gameren werkt met een BouwGarant-aannemer. Met de VerBOUWgarantie bent u verzekerd tegen de grootste financiële risico's van uw verbouwing.  
 
Maar let op, u heeft alleen garantie als u in het bezit bent van een geldig garantiecertificaat. 
 
Duurzaam/ MVO 
 
Waarom duurzaam bouwen en MVO? 
 
Duurzaam bouwen is een trend die niet meer zal verdwijnen. Ook de verantwoording van een onderneming aan haar omgeving is tegenwoordig een belangrijk punt geworden. 
 
Een keuze voor duurzaam bouwen, maar ook Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, is respect tonen voor mens en milieu. 
 
De argumenten om voor duurzaam bouwen te kiezen zijn heel uiteenlopen. De belangrijkste argumenten zijn het gevaar van uitputting van grondstoffen en ieders verantwoordelijkheid voor de leefomstandigheden van nu en de toekomst. 
 
Dit betekent voor ons, zo weinig mogelijk energie gebruiken/ verbruiken zodat de kinderen van onze kinderen met onze aarde verder kunnen. 
 
Overheid helpt mee bij duurzaam bouwen Bij duurzaam bouwen gaat het erom dat wij onze huidige bouwactiviteiten zodanig uitvoeren dat anderen daar in de toekomst geen hinder van ondervinden. Onze overheid stimuleert duurzaam bouwen. Ze neemt daarom steeds meer maatregelen om het energieverbruik te verlagen om zo de CO2-uitstoot terug te dringen. Eén van deze duurzaam bouwen maatregelen is dat nieuwbouwwoningen moeten voldoen aan een minimale Energie Prestatie Norm (EPN). Deze norm wordt uitgedrukt in de Energie Prestatie Coëfficiënt (EPC) en geeft aan hoe energiezuinig uw huis is. De EPC wordt berekend op basis van gebouweigenschappen, de gebouwgebonden installaties en het bewonersgedrag. Hoe lager het getal, hoe energiezuiniger het huis. Op dit moment moet iedere nieuwbouw woning voldoen aan een EPC van 0,6. 
 
Wij kunnen u informeren over 'milieuclassificaties van bouwproducten' met een zgn. Dubokeur. Wij nodigen u graag uit om uw (mogelijke) woning verder te verduurzamen!. 
 
MVO/ Duurzaam Ondernemen 
 
Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Dit vinden wij een containerbegrip wij zeggen liever: Duurzaam ondernemen!. 
 
Wij willen onze maximale bijdrage leveren aan Mens, Natuur & milieu en Economie en houden rekening met de behoeften van nu en van toekomstige generaties. 
 
Voor ons gaat het dus om: - Sociale duurzaamheid; - Ecologische duurzaamheid; - Economische duurzaamheid. 
 
Voor ons zijn de volgende thema's van belang: 
 
1. Behoorlijk bestuur; 
 
2. Mensenrechten; 
 
3. Arbeidsomstandigheden; 
 
4. Het Milieu; 
 
5. Eerlijk zakendoen: 
 
6. Klant/consumenten aangelegenheden; 
 
7. Maatschappelijke betrokkenheid. 
 
Wij geloven dat 'duurzaam ondernemen' een reis is. 
 
Duurzaam ondernemen is voor ons geen eindbestemming maar een proces. 
 
Een leer- en groeiproces. Niet alleen voor ons, maar ook voor onze klanten, leveranciers, partners, de overheid en onze omgeving. 
 
Wij zijn onze reis inmiddels begonnen........

WERKWIJZE 

BOUWEN begint met uw IDEE........en TROTS op KWALITEIT. 
 
Aannemersbedrijf Van Gameren BV is actief op het brede terrein van bouwkundige werkzaamheden: Nieuwbouw, Onderhoud & Renovatie. Als opdrachtgever bent u uiteraard verzekerd van de hoogste kwaliteit in uitvoering. Maar ook in de trajecten daarvoor en daarna. Dit uit zich in inzichtelijke planningen, duidelijke afspraken en een efficiënte werkwijze. Steeds met het doel om binnen de gestelde kaders qua tijd en financiën tot het beoogde eindresultaat te komen. Wij richten ons daarbij ook op het bedenken van alternatieve werkmethodes die de overlast verkleinen en die vaak ook lagere kosten voor opdrachtgevers inhouden. Het belang van de bewoner/gebruiker speelt hierbij een essentiële rol. 
 
Aannemersbedrijf Van Gameren BV bouwt met respect voor klanten en de omgeving. Wij communiceren op een heldere manier, wij maken duidelijke offertes en we kennen een no-nonsense aanpak. Ons personeel is altijd bereid een stap extra te zetten voor u. Van Gameren levert een bijdrage aan het milieu door duurzame oplossingen actief aan te bieden. 
 
Als we een project uitvoeren zijn we bij u thuis te gast. Maar we willen ook graag geziene gasten zijn. Daarom informeren we u optimaal tijdens de bouwwerkzaamheden. 
 
Een bouwproces is een complex proces. Om dit goed te stroomlijnen is communicatie van wezenlijk belang. 
 
Bouwen, onderhouden of renoveren is niet enkel een technische zaak. Op korte termijn veroorzaakt nieuwbouw-, onderhoud of renovatie vooral overlast. Het is een tijdelijke en onvermijdelijke inbreuk op de privacy. Een ingrijpende verandering op het dagelijkse leven. Het is ook een moment waarop persoonlijk contact mogelijk is, een moment van aandacht. En dat is in de huidige, individualistische maatschappij niet meer zo vanzelfsprekend. 
 
Wij ....zijn betrouwbaar, hebben gedegen kennis, zijn te begrijpen, zijn denkers die doen, zijn slagvaardig, en zijn duurzaam.  
 
Wij zijn Aannemersbedrijf Van Gameren BV!. 
 
 • Airconditioning  
 • Badkamer  
 • Bouwadvies  
 • Bouwtekening / constructietekening  
 • Complete aanbouw plaatsen  
 • Dakbedekking  
 • Interieurbouw 
 • Isolatie  
 • Meubeltimmerwerk / binnentimmerwerk  
 • Schilderwerk  
 • Toilet  
 • badkamers  
 • bedrijfspanden  
 • dakkapellen  
 • gas  
 • kantoor  
 • maatwerk  
 • ramen  
 • riolering  
 • vloerverwarming  
 • woningen