Aannemers
J Zwiers Aannemersbedrijf in
Kampen
<<=Terug naar plaats Kampen
Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes van diverse aannemers in Kampen!

Maak uw keuze:
J Zwiers Aannemersbedrijf
Meidoornhof 2
8266GR Kampen

tel: 038-4607185

Extra informatie

Welkom bij Zwiers Aannemersbedrijf in Zwolle en Kampen. Wij zijn uw partner in verbouw, nieuwbouw, onderhoud en renovatie.    
U kunt bij ons terecht voor alle voorkomende bouwwerkzaamheden. Of het nu gaat om het bouwen van een compleet huis of een kleine verbouwing / renovatie van uw woning. Wij begeleiden onze klanten met het hele proces van verbouw, aanbouw, onderhoud en renovatie. Tevens hebben wij een breed netwerk van vakmensen voor stukadoorswerk, aanvragen van bouwvergunningen, bouwtekeningen, schilderwerk, electra en loodgieterswerk. 
 
Zwiers Aannemersbedrijf heeft ruim 18 jaar ervaring in verbouw, onderhoud en renovatie. Wij werken zowel voor particulieren als bedrijven in de regio van Zwolle en Kampen.

Werkzaamheden 

Zwiers Aannemersbedrijf in Zwolle en Kampen levert een breed scala aan diensten. Wij kunnen voor u een compleet huis bouwen, maar ook zorgen voor de inbouw van een sauna. Door ons brede netwerk van vakmensen kan Zwiers Aannemersbedrijf uw complete huis van a tot z verzorgen. U kunt bij ons terecht voor: 
 
Verbouw 
 
Wij verzorgen de complete verbouwing aan u huis, garage of bedrijfspand. Wij verzorgen uw verbouwing van het ontwerp tot de uitvoer. Vooraf geven wij een duidelijk inzicht in de kosten. 
 
Onderhoud 
 
Als u woning toe is aan onderhoud is het verstandig om een aannemer in te schakelen. Zwiers Aannemersbedrijf adviseert en voert het onderhoud op een professionele manier uit. 
 
Renovatie 
 
Zwiers aannemersbedrijf is in te schakelen voor alle soorten renovatie aan uw woning of bedrijfspand. Van het renoveren van een vloer tot het realiseren van een nieuw dak. 
 
Nieuwbouw 
 
U kunt aannemersbedrijf Zwiers inschakelen voor de nieuwbouw van uw droomhuis. Ook zijn wij u graag van dienst voor de nieuwbouw van een berging, garage, carport, serre, veranda of andere bijgebouwen. 
 
Grondwerk 
 
Zwiers Aannemersbedrijf kan u van dienst zijn met het uitgraven van de fundering en/of het bouwrijp maken voor verbouw en nieuwbouw van uw woning. Ook voor de aanleg of omleiding van uw riolering kunt u bij ons terecht. 
 
Dakkapellen en dakramen 
 
Wij leveren en plaatsen dakramen en dakkapellen van Velux en Fakro. Met deze kwaliteitsproducten bent u verzekerd van een duurzaam product. 
 
Stukadoorswerk en schilderwerk 
 
Wij beschikken over vakmensen die het gewenste stukadoors- en schilderwerk voor u verzorgen. 
 
Metselwerk 
 
De kwaliteit van het metselwerk in uw bedrijfspand of woning is van groot belang. Om welk metselwerk het ook gaat, de metselaars van Zwiers Aannemersbedrijf verzorgen het metselwerk op een professionele manier. 
 
Keuken en sanitair 
 
Voor de complete nieuwbouw van uw badkamer of het plaatsen van een bad, bubbelbad, sauna of nieuw toilet. Wij zijn u graag van dienst. 
 
Bouwaanvragen en vergunningen 
 
Voordat u begint met een aanbouw of uitbouw moet u bij de gemeente een bouwvergunning aanvragen, er is dan ook vaak een bouwtekening van het project nodig. Wij maken deze bouwtekening en kunnen u begeleiden met uw aanvraag. 
 
Winkelinrichtingen 
 
Van het inrichten van een winkel of een supermarkt tot de betimmering van het pand. Tevens kunnen wij de winkelinrichting op maat maken. 
 
Afvoeren van afval 
 
Wij voeren het afval van het werk zelf af. Na het werk zorgen wij dat uw huis of kantoor netjes wordt achtergelaten. 
 
Wij werken in de omgeving van Zwolle en Kampen in een straal van 50 tot 100 km. U bent altijd welkom om een vrijblijvende Offerte aan te vragen, of om Contact met ons op te nemen voor uw vragen. Wij komen graag bij u langs voor een persoonlijk gesprek.